Foto: Pexels.com

Første step i en længere byggeproces er nu i gang sat, hvor fem teams, som skal byde på at opføre første etape, er blevet udpeget.

Siden 2016 har Thisted kommune samarbejdet med blandt andet Thy hallens brugere og personale. Samarbejdet omhandler udarbejdelse af planer for udviklingen af Thy Hallen, der i dag også omfatter et nyt Center for Sundhed. 

Der er lys forude for de mange, der har bidraget med flere gode ideer, og som har håbet på, at disse ville blive realiseret.

Ud af hele 13 ansøgere har Styregruppen for projektet nu udpeget de fem teams, som skal have mulighed for at byde ind på første etape af udbygningen af Thy Hallen. Denne etape omfatter en ny multihal med blandt andet spring- og motorikfaciliteter, en udvidelse og opgradering af centerhallen samt en minihal. 

Foran de fem udvalgte teams bestående af byggefirma og dertil knyttede rådgivere, forestår der først og fremmest et arbejde med udarbejdelse af et tilbud på at føre første etape ud i livet.

Projektstyring

Styregruppen for projektet forventes at udpege et vinderprojekt i april, der bliver forelagt for Kommunalbestyrelsen i maj måned. 

Kommunalbestyrelsen skal i denne forbindelse træffe beslutninger om, at frigive penge til projektet, og om minihallen eventuelt skal udvides, så den kan rumme en håndboldbane i fuld størrelse.

I projektets styregruppe glæder vi os over den store interesse fra firmaer, for at byde ind på 1. etape af projektet. Vi har haft nogle dygtige og kvalificerede ansøgere at vælge mellem, hvilket lover godt for den længe ventede realisering af projektet”, udtaler Esben Oddershede, som er formand for projektets styregruppe, der arbejder på tværs af flere politiske udvalg og forvaltningsområder.

De fem udvalgte entreprenører er:

  • CC Contractor A/S 
  • Jacobsen og Blindkilde A/S
  • Jens Jensen Murer/Entrep. A/S 
  • Thyholm murer A/S TL Byg A/S 
  • TL Byg A/S

Tidligere artikelVirksomheder i Danmark efterlyser realisme om bæredygtighed 
Næste artikelIbihavens grønne boligfællesskab har plads til samvær og fordybelse