Foto: For knap et år siden afleverede DS Flexhal dette 49.000 kvadratmeter store logistikbyggeri, som bliver nabo til det nye lager- og logistikbyggeri.

DSV har endnu engang betroet DS Flexhal totalentreprisen på et af deres store projekter. Denne gang er det et 95.000 kvadratmeter stort lager- og logistikbyggeri i Hedeland, Hedehusene, hvoraf cirka en tredjedel bliver køle- og fryselager til Pharma

DS Flexhal har vundet totalentreprisen på opgaven i udbud og da der er en stram tidsplan på byggeriet, igangsættes det med det samme.

Vi er utroligt glade for, at vi igen kan indgå et samarbejde med DS Flexhal, som vi har gjort så mange gange før. Levering til tiden er vigtig, da vi har stor efterspørgsel fra vores kunder og det er vi altid sikre på, at DS Flexhal kan levere. Vi glæder os til at tage de nye haller i brug i starten af 2022”, udtaler Brian Winther Almind – Executive Vice President, Group Property DSV.

DSV ejer et meget stort grundstykke i Hedeland overfor deres hovedkontor – det er her, i den gamle grusgrav, de ekstra kvadratmeter skal opføres. Når byggeriet er færdigt, vil DSV i Hedehusene i alt råde over cirka 200.000 kvadratmeter lager- og logistikfaciliteter samt 20.000 kvadratmeter parkeringskælder.

DS Flexhal er godt kendt med området, da de har opført størstedelen af hovedkontoret og de bagvedliggende logistikhaller. For knap et år siden afleverede de 49.000 kvadratmeter logistikbyggeri, som blev opført på blot ni måneder.

Vi er meget glade for, at vi har fået tildelt denne opgave efter kun tre ugers intensivt tilbudsarbejde. Vi kender efterhånden DSV godt som bygherre og ved, hvad de kræver og lægger vægt på. De stiller skarpe krav til fremdrift, deadlines og kvalitet, men er samtidig en rigtig god og beslutningskraftig medspiller på opgaven. Derfor tør vi godt indgå aftale om disse ”fast track-projekter”, fordi vi efterhånden har trænet med hinanden nogle gange på denne type byggerier. Vi ser frem til at løfte opgaven”, udtaler adm. direktør i DS Flexhal Kent Hejn Kristensen.

Den samlede ordresum på byggeriet bliver DS Flexhals største til dato.

Tidligere artikelLendager Group vinder Procesprisen 2020
Næste artikelIso Paint rebrandes som Tikkurila Master Solution