Når der handles tagmaling og imprægneringsprodukter, skal kunderne fremover kigge efter produktserien Tikkurila Master Solution. Iso Paint rebrandes nemlig som Tikkurila Master Solution og skifter samtidig navn til Tikkurila Danmark.

Iso Paint er kendt for at producere tagmaling, renseprodukter og imprægnering. Nu rebrandes produkterne, som fremover findes under navnet Tikkurila Master Solution. Samtidig skifter Iso Paint navn til Tikkurila Danmark:

Det nye navn har større sammenhængskraft til vores moderselskab Tikkurila Group, og det giver et stærkere og mere sammenhængende brand. Vores kunder vil selvfølgelig stadig opleve, at vores produkter er i samme høje kvalitet som altid“, fortæller Jakob Wichmann Matthiasen, Area Sales Manager hos Tikkurila Danmark.

Samme gode kvalitet – ny emballage og nye muligheder

Selvom der er tale om samme gode kvalitet, er produkterne fremover pakket ind i nyt navn og nyt design. Når kunderne handler tagmaling og de øvrige produkter, vil de fremover skulle kigge efter serien Tikkurila Master Solution. Udvalget af produkter er som altid også tilgængelige i Beckers Pro Centre og med forsendelse fra lager.

Tikkurila Master Solution omfatter både tagmaling, renseprodukter og imprægnering. Som noget nyt er der mulighed for at tone tagmalingen i en lang række forskellige farver. Det foregår i Beckers Pro Centre og kommer ikke mindst kunder med specialønsker til gode.

Med navneskiftet følger også en ændring i emballagestørrelsen, der har afsæt i et fokus på arbejdsmiljø:

Vi sætter en ære i at passe bedst muligt på vores kunder. Derfor overgår vi i samme ombæring fra 20 til 10-liters spande, som giver nemmere håndtering og sikrer, at vores kunder undgår at løfte tungere end nødvendigt. Samtidig giver 10-liters emballagen mindre spild ved farveskift, så fordelene er mange“, fortæller Jakob Wichmann Matthiasen.

Det nye navn er allerede i brug, da der er tale om en løbende overgang til det nye navn. De gamle emballager og produkter udgår med lager, og med den løbende og bæredygtige udskiftning undgås spild.

Tidligere artikelDS Flexhal lander kæmpe DSV-projekt i Hedehusene
Næste artikelIntern ledelsesrokade i et stærkt Bang & Beenfeldt