Foto: PR // Unidrains nye Custom hjørneafløb samt udløbshuset med lavere indbygningshøjde.

En af branchens største begivenheder, Byggeri-messen, løber snart af stablen i Fredericia. Virksomheder og producenter valfarter til messen for at fremviser deres nyeste skud på produktstammen. Unidrain er én af disse virksomheder og de kommer med to nye afløbsløsninger.

Byggeri ’20-messen slår dørene op i Fredericia fra den 10. til 13. marts. Her kommer der fokus på en masse nye produkter, nye idéer samt grønne løsninger. Designvirksomheden Unidrain, der er kendt for sit linjeafløb, tager til messen med ikke kun én, men hele to produktnyheder: En ny og forbedret version af deres hjørneafløb samt et nyt udløbshus.

“Vi tager på Byggeri-messen med to spændende nyheder, som vi glæder os til at vise resten af branchen. Det er en god scene at præsentere de nye produkter på, og vi glæder os til at se, hvordan folk tager imod dem”, siger Unidrains produktchef Jacob Honoré.

Installationen lettes med forbedret hjørneafløb
Den ene produktnyhed er en opdatering af Unidrains populære hjørneafløb, Custom, som skal gøre det endnu nemmere at installere afløbet. Det er med Custom hjørneafløb nu muligt at få et nærmest usynligt gulvafløb ved at påklæbe samme flise, der anvendes på resten af gulvet. 

“I den nye og forbedrede version har vi sænket bunden af linjeafløbet, hvilket sikrer, at Custombasen er på samme niveau som den horisontale flange, og det gør det meget nemmere at lægge fliserne. På den måde har vi gjort installationen nemmere, men bevaret det samme eksklusive look som tidligere”, lyder det fra Jacob Honoré.

Byggeprocessen forkortes med udløbshus
Unidrain lancerer en anden produktnyhed på messen, hvilket er et udløbshus med en lavere indbygningshøjde.

“Branchen har gennem længere tid efterspurgt et godkendt udløbshus med lavere indbygningshøjde end de eksisterende. Dette ønske har vi opfyldt, og vi kan nu præsentere et EN1253-godkendt udløbshus på kun 69 mm og en reduktion af indbygningshøjde på 17 mm i forhold til det tidligere laveste”, fortæller Jacob Honoré.

Med den lave indbygningshøjde reduceres højden på støbelaget og dermed reduceres materialeforbruget. Det betyder desuden en kortere tørretid og dermed en kortere byggeprocessen. 

Tidligere artikelOasen i Aalborg er nummer 1
Næste artikelDansk byggeeksport får en syngende lussing af Tyskland