Foto: Jens Slott Johansen, i midten Thomas Bøgh, th: Thomas Egelund, alle fra Byggeprojekt.dk 

Byggeprojekt.dk overtager den simple og gennemprøvede IssMan platform til nem registrering af fejl og mangler i byggeriet. Platformen bruges i dag til digital mangelgennemgang og KS i byggeriet af bl.a. entreprenører og håndværkere. 

“Nu kan vi med dette effektive værktøj tilbyde en samlet digital løsning med Projektweb, Udbud og Registrering af fejl og mangler”, fortæller direktør Jens Slott Johansen fra Byggeprojekt.dk og fortsætter:
“Præcis som vores projektweb og udbudsportal udmærker IssMan sig ved at være enkel og nem at arbejde med. Samtidig er app’en gennemprøvet og solidt etableret på markedet med mange glade og tilfredse bruger i over 100 lande. Kvaliteter, der har været afgørende for vores beslutning og er i tråd med vores DNA om at tilbyde markedets mest brugervenlige løsninger.”

Kvalitetssikring bliver mere simpelt
Platformen overholder IKT-reglerne og gør det fremover nemt at foretage tilsyn og digitale registreringer af fejl og mangler på byggepladsen med enten smartphone eller tablet. Det er i den forbindelse også muligt at tage billeder, markere emnets lokation på en tegning og kommentere på den pågældende fejl og mangel, som kan genereres til en rapport. Arbejdet er dermed færdigt, når man forlader byggepladsen.

“I en travl hverdag er det også en stor fordel, at du let kan dele dine tjek- og mangellister og samarbejde med dit team”, forklarer direktør Thomas Bøgh og fortsætter: “Med IssMan kan du dele dine projekter med kolleger, underleverandører og kunder i tæt samarbejde på tværs af platforme. Disse funktioner vil vi udvikle og styrke yderligere, så den samlede pakke fra Byggeprojekt.dk forbliver den stærkeste på markedet.”

Det rette match
IssMan er erhvervet fra virksomheden Exigo, hvor Kristian Birch Pedersen er idémanden bag:
“Det betyder meget for mig og hele teamet bag IssMan, at det er Byggeprojekt.dk, som overtager vores ’barn’”, siger Kristian Birch Pedersen. “De er det helt rigtige match, fordi de ekspanderer og har klare planer for at udbrede brugen af vores digitale værktøj, så endnu flere aktører i byggeriet vil få glæde af det i deres arbejde med kvalitetssikring.”

Tidligere artikelDer blev langet maskiner over disken på ScanMek 2020
Næste artikelJönsson A/S skaber kreativt erhvervsbyggeri på Amager