Foto: DEAS // Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har valgt DEAS som fremtidig administrator af BROEN Shopping, som de to selskaber ejer i et partnerskab, samt Sillebroen Shopping, som Agat Ejendomme ejer selvstændigt.

Ejendomsselskabet Agat Ejendomme og investeringensselskabet CapMan Real Estate har netop indgået samarbejdsaftale med DEAS. Ejendomsforvaltningsselskabet skal administrere BROEN Shopping, som de to selskaber ejer i et partnerskab, samt Sillebroen Shopping, som Agat Ejendomme ejer selvstændigt.

BROEN Shopping i Esbjerg er Vestkystens største shoppingcenter med 60 butikker – Kvickly, H&M og en række øvrige fashion butikker samt leisure-elementet med SATS, Nordisk Film Biografer og et udvalg af caféer og restauranter. Centret er på ca. 32.800 m², forsynet med 700 p-pladser og ligger ved Esbjerg Station. BROEN Shopping åbnede i april 2017 og er næsten fuldt udlejet.

Sillebroen Shopping i Frederikssund er det største center i Nordsjælland med 60 butikker. Dets butikker består også af Kvickly, H&M og en række fashion butikker, og leisure-elementet består også her af SATS, Nordisk Film biografer og flere caféer og restauranter. Centret omfatter ca. 26.400 m² og er forsynet med 800 p-pladser. Sillebroen Shopping åbnede i marts 2010 og har enkelte ledige lejemål.

Outsourcing vil styrke centrenes markedsposition

De to shoppingcentre er forholdsvis nye på markedet, og nu har ejerne Agat Ejendomme og CapMan Real Estate strategisk valgt at outsource administration og drift af centrene for at styrke centrenes markedsposition.

Vi har et fast fokus på værdiskabelse og på at realisere potentialerne i vores ejendomsportefølje. I DEAS har vi fundet en samarbejdspartner med en unik kompetence til at drive centre og stor erfaring inden for ejendomsadministration, udlejning, optimering af butiksmix, drift samt effektiv markedsføring, som er relevant for os”, siger Robert Andersen, adm. direktør i Agat Ejendomme.

Aftalen træder i kraft i det første kvartal af 2020, hvor medarbejderne fra BROEN Shopping og Sillebroen Shopping overgår til DEAS.

Vi er stolte over, at Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har valgt DEAS som samarbejdspartner. De er en yderst professionel aktør på markedet, som bl.a. har udviklet disse to veldrevne centre i en høj standard, som vi glæder os til at videreføre og styrke i markedet”, siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.

Tidligere artikelJunglehostel på Nørrebro designet af Plan1 Cobblestone Architects
Næste artikelTransformation af Danmarks Akvarium til stort multikulturhus