Foto: AUBO Production A/S // Aubo årets leverandør 

Den 17. januar modtog køkkenproducent AUBO Production A/S prisen som “Årets Leverandør” fra norske byggevare-gigant Optimera. Fremhævet som grundlag for prisen var AUBOs fleksibilitet og præcision samt betydelige bidrag til Optimeras positive vækst. 

Troværdighed, fleksibilitet og godt, vestjysk håndværk har dannet grundlaget for AUBOs forretning. AUBO opfattes i Norge som værende pålidelig og af kvalitet, hvor det stærke B2B samarbejde med milliardvirksomheden Optimera har udviklet sig.  

Tilfredsheden med dette samarbejde blev bekræftet ved en prisuddeling den 17. januar, hvor AUBO med stor glæde kunne modtage prisen for “Årets Leverandør 2019”.

Performance på alle niveauer
“Årets Leverandør 2019 har bidratt til veldig positiv vekst hos Optimera. Årets Leverandør har en veldig tydelig profil i markedet og evnen til å jobbe tett og eksklusivt med Optimera med stor grad av presisjon på alle nivåer,” lød det fra den norske byggevare- og interiør-gigant ved overrækkelsen af prisen. 

For salgsdirektør i AUBO, Dan F. Østergaard, er der ingen tvivl om, at det tætte samarbejde med Optimera har været en af de afgørende faktorer for modtagelse af prisen. 

“Hos AUBO gør vi en dyd ud af at være fleksible og omstillingsparate og sørge for at have et tæt samarbejde i alle led. Og det er altså det, Optimera bider mærke i. For os er det jo sådan, vi altid har arbejdet. At vi har fået denne pris er 100% en holdindsats. Det er lige fra leveringssikkerheden hos underleverandøren og alle de fantastiske medarbejdere hos AUBO til transportørerne, som gør et fantastisk stykke arbejde og slutteligt vores sælgere og montører. Det er alle i hele den kæde, der performer hver eneste dag og sørger for, at køkkenerne bliver leveret til tiden og uden bøvl, og derfor er den her pris hele AUBOs fortjeneste,” siger Dan F. Østergaard. 

AUBO slog store internationale virksomheder
Optimera omsætter årligt for over 12 mia. norske kroner, og mange store internationale virksomheder har konkurreret om prisen. Sidste år lå AUBO i top 3, men i år kom de på førstepladsen foran eksempelvis amerikanske DeWalt. Men AUBO mener dog, at der altid er plads til forbedringer. 

“Vi har allerede lagt planen sammen med Optimera fremadrettet, og den arbejder vi efter. Men det er klart, at prisen er et stort skulderklap fra Optimeras side, og noget vi er meget stolte af. Vi fortsætter ufortrødent den gode stil og vores stærke samarbejde. Der er mere at gå efter, og vi kan altid blive endnu bedre. Og det gør vi sammen med Optimera Norge,” siger Dan F. Østergaard. 

Dan F. Østergaard pointerer dog, at Optimera også fortjener stor ros og anerkendelse for den måde, de har samarbejdet med AUBO. 

“Optimera er en kæmpe virksomhed, og vi må jo erkende, at AUBO ikke er helt i samme vægtklasse. Men vi betragter ikke os selv som blot endnu en leverandør til Optimera. Vi arbejder i stedet på at være en stærk samarbejdspartner, og vi kan virkelig også mærke, at vi bliver behandlet som så af Optimera. Og netop dét er rigtig vigtigt for, at vi kan indfri vores fælles mål. Så det skal der lyde stor ros for herfra,” slutter han af.

 

Tidligere artikelDM i Skills: VVS-energispecialister blev testet
Næste artikel25 år med nye udfordringer og nye muligheder i butikken