Foto: PR // Torben Leth Rasmussen fra Bygma Silkeborg har 25 års jubilæum den 1. februar

Torben Leth Rasmussen, der er sælger i Bygma Silkeborg, fejrer 25 års jubilæum den 1. februar 2020. Han ser tilbage på 25 år, hvor han har bevæget sig igennem butikken og søgt nye udfordringer og muligheder i butikkens mange salgsfunktioner.

Efter at have færdiggjort sin handelsuddannelse kom Torben Leth Rasmussen i lære hos en isenkræmmer, efterfulgt af fem år i et mindre byggemarked. I 1995 blev Torben ansat i Reimar Silkeborg Tømmerhandel, hvor han fik ansvar for salg af maling. Det blev tydeligt for Torben, at han trivedes i byggebranchen, og da virksomheden nogle år senere blev en del af Bygma, dukkede nye muligheder op. 

Rundt i butikken
”Jeg solgte maling frem til 2007. Herefter skiftede jeg over til håndværkerbutikken, hvor der allerede dengang var fokus på de professionelle kunder. Det motiverede mig meget. Jeg arbejdede også nogle år i en lidt mindre Bygma forretning i Them, hvor jeg fik god erfaring med stort set alle produktgrupper”, fortæller Torben Leth Rasmussen og fortsætter:

“I 2018 kom jeg så her tilbage til Bygma Silkeborg som sælger i butikken. Jeg holder af kontakten med de mange håndværkskunder, og får ofte en god faglig snak med både mestre og svende. Der er en gemytlig omgangstone både i forhold til kunderne, og internt mellem kollegerne, som jeg godt kan lide.”

Initiativ skaber muligheder
”For mig har det været godt at arbejde i så mange forskellige salgsfunktioner i koncernen” slutter Torben. ”Virksomheden er så stor, at man ikke behøver at søge væk, hvis man trænger til nye udfordringer. Der er altid mulighed for at prøve noget andet, hvis man tager et initiativ og har de fornødne kompetencer,” siger Torben. 

Privat er Torben Leth Rasmussen gift med Laila, og sammen har de to sønner på 15 og 21 år. Familien bor i Sinding med deres gravhund.

25 års jubilæet den 1. februar markeres et par dage senere med brunch for kollegerne i Bygma Silkeborg.

Tidligere artikelDanske AUBO modtager pris af norsk milliardvirksomhed og samarbejdspartner
Næste artikelNaturbørnehaven Skovhuset udvides og renoveres