Foto: ByK med TRUST

Det var et stolt partnerskab, der modtag Boligfonden Kubens Procespris, som uddeles i samarbejde med foreningen Lean Construction DK.

ByK med TRUST kunne torsdag juble, da de vandt prisen for at skabe et tillidsbaseret strategisk partnerskab, som leverer avanceret procesarbejde på en stor portefølje af projekter. 

Tre stærke nominerede
Det var et stolt partnerskab med seks virksomheder på scenen, som torsdag aften modtog Boligfonden Kubens Procespris til årets Building Awards: 

“Det betyder virkelig meget for os at vinde Procesprisen. Det dokumenterer for resten af branchen, at det kan lade sig gøre at arbejde tværfagligt og levere byggeri af en høj kvalitet til tiden og til budgettet.” siger Kim Thinggaard direktør for ByK med TRUST.

Juryen havde tre stærke nominerede at vælge mellem til årets pris. Foruden ByK med TRUST var de nominerede teamet bag renoveringen af Falkoner Center og organisationen bag DTU’s Bygning 310. Alle tre organisationer er gået nye veje for at skabe gode samarbejdsrelationer og sikre smidige processer.

“Vi har haft et virkelig stærkt felt af kandidater i år. Når ByK med TRUST løber med trofæet skyldes det særligt, at de har været first mover indenfor strategiske partnerskaber i byggeriet. Virksomhederne i partnerskabet har aflagt en fælles musketéred om at dele underskud og overskud, som om de var én virksomhed. Det betyder, at alle arbejder mod det samme mål,” siger Sidse Buch næstformand i Boligfonden Kuben og medlem af Lean Construction DKs bestyrelse.

Partnerskab med seks virksomheder
ByK med Trust er et strategisk partnerskab om udvikling og udførelse af skole- og institutionsbyggeri i København. Partnerskabet består af Enemærke & Petersen, Nøhr & Sigsgaard, KANT Arkitekter, Dominia, Norconsult, GHB Landskabsarkitekter og Byggeri København (ByK). ByK med TRUST løber over en fireårig periode fra 2016 til 2020.

Tidligere artikelStor energibesparelse ved nybyggeri
Næste artikelBetonbranchen vil halvere CO2-udledningen fra betonbyggeri de næste 10 år