Den 1. august tiltræder Rune Poulsen, som ny direktør for Bygma Aars.

I 2011 kom Rune Poulsen til Bygma som sælger og blev i 2017 udnævnt til salgschef i Bygma Aars. Der stod fra den 1. januar i år stod der ’salgsdirektør’ på visitkortet og nu træder Rune Poulsen altså ind i jobbet som direktør.

Målrettet karriereplan
Rune bestemte sig tidligt for en fremtid i byggebranchen og han kom i lære i en konkurrerende kæde og gjorde her sine første trælasterfaringer i forskellige nordjyske forretninger. Rune Poulsen er af den type, som lægger 5-årige karrieplaner og går målrettet efter at indfri sine mål. Han blev ansat i Bygma Viborg i 2011 og kort tid herefter kom han til Bygma Aars. Han fik han hurtig ansvar for et miks af professionelle og private kunder kendetegnet af høj faglighed.

I konstant udvikling
Rune gik sideløbende med salgschefjobbet i gang med en HD-uddannelse på Aalborg Universitet. Men da Bygma tilbød ham at gennemføre koncernens omfattende lederuddannelse, valgte han den mere specifikke uddannelse inden for branchen. Den har været med til at ruste ham til at blive direktør. Det samme kan siges om samspillet med Bygma Aars’ afgående direktør, Steen Larsen.

”Jeg har lært rigtig meget af Steen, og er samtidig blevet mødt med tillid og respekt. Jeg glæder mig til at være med til at præge Bygma Aars og Bygma mange år fremover; det er heldigvis en koncern, der konstant udvikler sig.”

Fokus på trivsel
Direktørskiftet vil ikke nødvendigvis betyde ændringer på alle parametre:

”Det er en forretning der kører rigtig godt, og jeg vil gerne bevare det meste; herunder den gejst og det engagement der er i organisationen. Men der er også ting vi skal arbejde med. Jeg vil bl.a. have stort fokus på medarbejdernes trivsel og fortsatte udvikling, så vi leverer den samme ensartede kvalitet hele vejen rundt på matriklen”, slutter Rune Poulsen.

Tidligere artikelSol, sommer og sort asfalt
Næste artikelDanmarks første bæredygtige byggemarked overgår egne forventninger