Foto: PR/ Salgschef for Vand og Kloak Dennis Stendys, Brødrene.

Når årets store begivenhed i kloakbranchen ruller af stablen sidst i januar, vil Brødrene Dahl igen være massivt til stede. En stor stab af specialister og sælgere står klar til at møde de over 3.000 fagfolk, som deltager  Kloakmessen i år 2020. Det er dog Ikke for at lange salgsordrer over disken, men for at lytte og tale med de enkelte fagfolk. 

I denne forbindelse, er der flere mennesker end produkter ved Brødrene Dahls store stand på Kloakmessen 2020. Igen i år stiller landets største vand- og kloakgrossist op med en masse dygtige specialister, der brænder for at tale med de mange fagfolk, som besøger messen i Fredericia.

Det er fjerde gang at Brødrene Dahl deltager på kloakmessen, og igen i år er det med en dialogstand, hvor man blandt andet kan få et forretningstjek eller høre om de mange forskellige forretningsværktøjer, som Brødrene Dahl stiller til rådighed for sine kunder. 

Masser af dialog

Vi har ingen forventning om at sælge noget på de to dage, messen varer, men vi håber på at få nogle gode snakke med vores kunder. Vi udvikler løbende nye værktøjer, som kan hjælpe entreprenørerne med at optimere deres forretning, og dem vil vi gerne i dialog om”, siger Salgschef for Vand & Kloak i Brødrene Dahl Dennis Stendys og fortsætter:

Kloakmessen er årets begivenhed i kloakbranchen, og den har tilsvarende stor betydning i Brødrene Dahl. For os er messen et samlingssted, hvor vi i ro og mag kan have de mere bløde snakke med vores kunder, som der ikke er tid til, når man mødes på byggepladsen eller i en skurvogn”.

Forretningstjek 

Ved Brødrene Dahls messestand kan kunderne, på baggrund af få virksomhedsoplysninger, få personaliserede anbefalinger til optimeringer af deres virksomhed. 

Det er også muligt at få en smagsprøve på Brødrene Dahls tilbudssystem, som er en gratis online service til Brødrene Dahls kunder. Her kan entreprenøren udarbejde tilbud med produkter, forventet timeforbrug og avance i et professionelt layout. I denne forbindelse linker systemet direkte til Brødrene Dahls ordresystem, så selve bestillingsprocessen er meget enkel og nem, når kunden har sagt ja.

Vi har en masse at vise på iPad’en, og når man har prøvet kræfter med den, kan man få lov at spille med musklerne i vores hammermaskine. Vi håber, klokken vil ringe højt og tydeligt mange gange i løbet af messen og stiller nogle flasker BD Gin på højkant”, lover Dennis Stendys.

Brødrene Dahls store engagement i Kloakmessen 2020 tapper ind i en generel oprustning på vand- og kloakområdet i Brødrene Dahl. Det seneste års tid har virksomheden gennemført en lang række tiltag i butiksleddet med større sortimenter, mere personale og bedre tilkørsels – og afhentningsforhold, som for mange entreprenører er en daglig udfordring.

Tidligere artikelRotter kan gemme sig i dit nybyggede hus – Falsk tryghed
Næste artikelBystøj opleves mindre larmende, når vi kigger på natur