Foto: BAUHAUS // Medarbejderne i BAUHAUS Tilst fejrede titlen som ’Årets BAUHAUS’ i weekenden

BAUHAUS Tilst fejrede i sidste weekenden titlen som ’Årets BAUHAUS’ med en stor fest for alle medarbejdere, hvor de blev opvartet af varehuschefer fra de øvrige 17 byggevarehuse. Og vinderne kunne roligt give den fuld gas til festen. Kollegaerne fra de omkringliggende byggevarehuse åbnede nemlig varehuset i Tilst dagen efter.

Sidste år har de knap 70 medarbejdere i byggevarehuset i Tilst knoklet for at skabe den højeste kundetilfredshed og det bedste resultat, fortæller salgsdirektør Palle Johansen:

“Den nye varehusledelse i Tilst har skabt et vinderhold! De er et godt samarbejdende team og er super kolleger med et fantastisk sammenhold. Det har medført en virkelig høj kundetilfredshed hos byggevarehusets kunder, som gør, at Tilst bliver årets vinder.”

God medarbejdertrivsel skaber god kundeservice
Varehuschef i Tilst, Brian Fonnesbæk, fortæller om en målrettet indsats for at blive Årets BAUHAUS:
“Vi er gået målrettet efter det hele året, så da vi endelig kunne kalde os for årets byggevarehus, var det helt fantastisk! Det er en kæmpe holdindsats, der ligger til grund for det – vi har et fantastisk team af medarbejdere, og vi har gjort det sammen.”

Gennem mere end 10 år har de i alt 18 BAUHAUS byggevarehuse dystet venskabeligt med hinanden. Hver måned fejres månedens byggevarehus med morgenmad til medarbejderne, kvartalets vinder får en pølsevogn ud til en frokost, og årets vinder får den store fest for alle medarbejderne.

Tidligere artikelHver 7. byggevirksomhed er lige nu ramt af vandmasserne
Næste artikelOle Ibsen A/S investerer i nye entreprenørmaskiner til opførelse af fabrikshal