Siden Lars Bomholt og Thomas Kronberg stiftede Alument i 2012, har virksomheden haft konstant fremgang. De to ejere har dog nu valgt at gå hver til sit og splitte virksomheden op i to selskaber med hvert sit fokus.

Siden Alument blev grundlagt i Fredericia af Lars Bomholt og Thomas Kronberg i 2012, har virksomheden været en succes,. Dengang var de 3 mand, der solgte og monterede inddækninger til altaner og terrasser. I dag er der hele 20 ansatte og virksomheden har en række fine gazeller på reolhylden. Forretningsområdet er i løbet af årene blevet udvidet, så Alument også sælger og monterer altaner. Men nu tager eventyret en ny drejning. De to ejere har nemlig besluttet at gå hver til sit og starte to nye selskaber med hvert sit fokus. Resultatet er Alumentdk og Alument Outdoor.

Vi har i flere år kørt to forretninger i én. Jeg har fokuseret på altandelen og har haft meget kontakt med det professionelle segment, mens Thomas har solgt terrasseløsninger til private. Det fungerede rigtig godt, men lige så langsomt blev vi reelt to virksomheder. Så nu har vi taget konsekvensen og splittet firmaet op i to dele“, siger Lars Bomholt.

Fra Fredericia til Kolding

Lars Bomholt forsætter sin virksomhed under navnet Alumentdk, hvor han har fokus på altaner og altaninddækninger. Virksomheden flytter hovedkontoret små 20 km fra Fredericia til Kolding, men derudover forbliver alt det samme. Medarbejderne fra altandelen flytter med, mail og telefonnummer bliver det samme, og hjemmesiden vil ligesom før, fungere som en indgang til de to forretningsområder.

Vores kunder kommer ikke til at mærke nogen forskel. Vi har det samme team af medarbejdere, de samme kompetencer og viden om altaner som altid. Vi beholder også vores afdeling på Sjælland, så vi har den samme service i hele landet som før. Om noget bliver vores forretning styrket, fordi jeg kan have fuld fokus på altandelen“, siger Lars Bomholt og forsætter: “Det har været spændende og lærerigt at bygge en virksomhed op med Thomas. Jeg ønsker ham alt held og lykke fremover“.

Alument Outdoor

Alument Outdoor vil fortsat have fokus på terrassedelen og bliver boende på adressen i Fredericia. Thomas Kronberg vil her forsætte med at sælge terrasseinddækninger og overdækninger til private husejere og byggefirmaerne, der bygger på de danske parcelhusgrunde. Samme hold af medarbejdere fortsætter i Alument Outdoor.

Der er virkelig gang i markedet for terrasseløsninger, så jeg er sikker på, at vækstkurven forsætter. Jeg vil fremadrettet kunne koncentrere mig fuldt ud om terrasseløsningerne og Lars om altanerne, hvilket vil være positivt for os og vores kunder. Og så slutter samarbejdet med Lars ikke fuldstændig. Vi vil stadig arbejde sammen på projekter, hvor det er naturligt. Vi skilles i fred og fordragelighed“, slutter Thomas Kronberg.

Tidligere artikelAP Pension indgår lejekontrakt for Danmarks første Svanemærkede friplejehjem
Næste artikelHustømrerne finder formen til turnaround