Foto: Aalborg Portland – Fabrikken

Det blev af statsministeren gjort meget klart, at samfundet under Corona-pandemien fortsat skal fungere så normalt som muligt. 

Aalborg Portlands prioriteringer er klare. De fortsætter med at producere cement for at sikre levering til vores kunder, og de fortsætter ligeledes med at levere cement til vores kunder fra både hovedterminalen og lokale terminaler.

– Det er vores bedste vurdering på nuværende tidspunkt, at vi har truffet de fornødne tiltag for at kunne beskytte vores medarbejdere og kunder, så vi fortsat kan producere og levere cement. Men vi følger udviklingen tæt og vil tilpasse vores forholdsregler, hvis der bliver behov for det, siger direktør Michael Lundgaard Thomsen fra Aalborg Portland. 

Der er dog foretaget nogle modforanstaltninger hos Aalborg Portland, som er minimering af personlig kontakt medarbejdere imellem og ligeledes med kunder, sikring af kerneopgaver så driften ikke påvirkes i forbindelse med karantæne-ramte medarbejdere, maksimal brug af hjemmearbejde og sidst en begrænsning af eksterne besøg til nødreparationer.

Trods foranstaltningerne vil produktion, leverancer og kundeservice fortsat kunne fungere som normalt, blot med ændrede procedurer. 

– Det er svært at sige noget om situationen om en uge eller blot få dage, men vi har reageret hurtigt og foretaget foranstaltninger, som ligger i tråd med anbefalingerne fra myndighederne, uden at det påvirker vores drift og leverancer her og nu. Det er vores forhåbning, at det også er tilfældet fremadrettet, forklarer Michael Lundgaard Thomsen.

Tidligere artikelDer spares mange penge ved korrekt trykprøvning
Næste artikelArbejdsmarkedet bremsede brat i slutningen af 2019