Foto: Brian Lymann Iversen, Bygma Kolding

Brian Lymann Iversen, pladsmedarbejder hos Bygma Kolding kan fejre 25-års jubilæum i dag – den 10. marts 2020.

Brian Lymann Iversen var som nyuddannet maskinsnedker hos Ansager Møbler, i en årrække med til at producere møbler til Tyskland og USA. Rejselysten trak Brian og efter et kibbutzophold i Israel gik turen til Egypten. Herefter fik Brian arbejde hos en mindre tømrermester, hvor det fortrinsvis var om sommeren hvor der var arbejde.

Vareflow og ekstra service
Brian videreuddannede sig inden for IT og blev her opfordret til at søge ind hos den lokale trælasthandel, der senere blev til Bygma Agerbæk. ”Jeg startede ugen efter; først som lagerekspedient og snart også som ferieafløser som lastbilchauffør” fortæller Brian Lymann Iversen. ”Sådan blev jeg ved i henved 20 år, og var glad for mit arbejde”.

 Men for 5 år siden skiftede Brian arbejdsområde, på eget initiativ. Han var på det tidspunkt kommet til Bygma Kolding, hvor han nu står for indkøb af varer til lageret, samtidig med at han ekspederer kunder. ”Jeg har et interessant job og en god hverdag” siger Brian. ”Jeg kan følge varens gang lige fra indkøb til den kommer ud til kunden, og jeg er altid ajour med de nyeste varer. Jeg bruger de erfaringer, jeg har opbygget gennem mange år på lageret til at vejlede kunderne, og jeg synes det er fantastisk, når jeg kan mærke, at jeg yder dem en god service”.

Fodbold, FDF og menighedsråd
Privat er Brian på 22. år gift med Gitte og de har sammen en søn på 17 år. Familien bor på en nedlagt landejendom i udkanten af Kolding. I de første 20 år af sin ungdom var Brian FDF’er i og derefter fodboldtræner gennem 11 år. I dag bruger han det meste af sin fritid som medlem af menighedsrådet.

Tidligere artikelNy partnerskabsaftale skal sikre flere faglærte unge
Næste artikelCembrit lancerer facadesystem med skjult montage