Foto: Bjarke Bunde Mylund, Bror Bang Hvass, Mathilde Torp Villadsen og Signe Riis Jespersen, studerende på It-ledelse på Aalborg Universitet.

Bestillingskonceptet Outline 24/7 er en app til håndtering af tilbud og ordre, som er godt på vej ind i en vækst og modningsfase. Det skal nu understøttes af eksterne idéer og input, hvorfor Outline Vinduer i efteråret sidste år etablerede et samarbejde med fem studerende fra kandidatuddannelsen It-ledelse på Aalborg Universitet.

Med Outline 24/7 kan trælaster og byggemarkeder, som er Outlines forhandlere, og deres erhvervskunder let og hurtigt selv beregne prisen på nye døre og vinduer, samt igangsætte en bestilling med det samme. Det er tidsoptimering der samtidig skaber en forbedret brugeroplevelse.

Outline Vinduer har i efteråret samarbejdet med fem studerende fra kandidatuddannelsen It-ledelse på Aalborg Universitet, som skulle skrive projekt om ledelse af informationssystemer. De har arbejdet på i endnu højere grad at få indfriet de potentialer der er ved den digitale platform og udarbejdet forslag til indsatser, som Outline fremadrettet kan beskæftige sig med.

“Siden lanceringen af bestillingsplatformen i januar 2018 er det gået rigtig godt, og mange af vores kunder har taget konceptet til sig og ser de muligheder, det giver for at optimere arbejdsgangene. Men der er fortsat et stort uforløst potentiale, som vi gerne vil hjælpe vores kunder med at indfri”, fortæller direktør i Outline Vinduer, Jens Sørensen, og fortsætter:
“Og i den forbindelse igangsatte vi i september et samarbejde med studerende fra Aalborg Universitet, som skulle hjælpe os med helt objektivt at se, hvilke tiltag vi konkret kunne iværksætte, og om der var noget i vores implementeringsproces af platformen, som vi kunne gøre anderledes.”

Tæt samarbejde
I løbet af efteråret har de fem studerende arbejdet tæt sammen med Outline Vinduer og undersøgt konceptet i dybden med henblik på at identificere de muligheder og barrierer som er forbundet med platformen.  Det har blandt andet indeholdt flere interviews med trælaster:

“Vi har været ude at snakke med trælaster og sælgere – både dem, der bruger Outline 24/7 rigtig meget og dem, som stort set ikke har taget det i brug. Og kombineret med andre metoder har vi i løbet af de mange uger arbejdet os frem til nogle konkrete indsatser, som Outline kan iværksætte for at få platformen til at blive en endnu større succes”, fortæller Signe Riis Jespersen, som er en af de studerende, der har gjort Outline 24/7 til sit semesterprojekt.

Udvikling af drejebog 
Indsatsområderne har Signe Riis Jespersen sammen med sine fire medstuderende Mathilde Torp Villadsen, Bror Bang Hvass, Bjarke Bunde Mylund og Michael Fredberg Hassing netop fremlagt for Outline Vinduer, som herefter skal i gang med at arbejde i dybden med dem og implementere flere af tiltagene.

“Vi fik rigtig mange gode forslag til arbejdsområder med på vejen, og meget konkret vil vi blandt andet nu – på baggrund af de resultater, vi har fået fremlagt – gå i gang med at forbedre det materiale, vi bruger til undervisningen i platformen ude hos trælasterne og byggemarkederne. Her vil vi udvikle en drejebog til undervisningen, der indeholder de konkrete punkter, som vores kunder efterspørger”, forklarer Jens Sørensen og fortsætter: 

“Samtidig fik vi nogle konkrete forslag til opfølgningsarbejdet fremadrettet, som skal være et supplement til oplæringen. Så alt i alt har vi fået nogle gode værktøjer med fra samarbejdet, som vi ikke selv ville have haft tiden til at analysere os frem til i hverdagen, og vi vil derfor også uden tvivl tænke i lignende studiesamarbejder fremadrettet.”

Tidligere artikelConsolis Spæncom deltager i koncernens traditionsrige Safety Week
Næste artikelTo entreprenørvirksomheder er nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2020