Den skotske producent af stilladser har solgt sin produktion og salg af stilladsløsninger til den amerikanske virksomhed, der er en førende aktør i USA. Overtagelsen bliver en styrkelse for danske stilladskunder.

Danske kunder hos stilladsvirksomheden Turner Access Ltd. skal nu vænne sig til et nyt firmanavn og produktnavne. Den skotske stilladsproducent og -leverandør, der i mange år har haft fokus på det skandinaviske marked, har pr. 1. november 2020 solgt rettighederne til at producere og sælge OCTO stilladser til den amerikansk virksomhed Sunshine Enterprise, Inc.

I forvejen ejer Sunshine Enterprise virksomheden StepUp Scaffolding, der er den næststørste stilladsproducent og -leverandør i USA, med hovedsæde i Memphis og salgsafdelinger over hele USA og Sydamerika.

Sunshine Enterprise ønsker at blive en betydelig spiller på det europæiske stilladsmarked med samme position og renommé, som de har i USA. De begyndte i UK i 2017, hvor de nu har fået et betydeligt fodfæste og er klar til at tage det næste skridt“, forklarer Knud Højland Pedersen, der før overtagelsen var Managing Director i Turner Access Ltd. og som efter 1. november bliver Managing Director og partner i det nyetablerede Sunshine Enterprise Group Europe, som ejer alle aktiviteter udenfor USA og Sydamerika.

I Danmark skifter Turner Access navn til STEPUP OCTO ApS, hvor Michael Lorensen, Sales Director, fortsat vil stå for den daglige drift og være ansigtet udadtil. Den nuværende adresse i Hedehusene samt eksisterende telefonnumre fastholdes.

Fremover vil stilladsløsningerne blive produceret og solgt under navnet StepUp OCTO. I forbindelse med overtagelsen er produktionen flyttet fra Europa til en fabrik i Kina, som er 100 procent ejet af Sunshine Enterprise. Dermed har den amerikanske ejer fuld kontrol over alle processer i produktionen og kan sikre en kvalitet, der fuldt ud efterlever virksomhedens strenge krav, og som har sikret dem en førende position i USA.

Sunshine Enterprise har produceret fra sin kinesiske fabrik i mange år, og det er de samme produkter, som sælges i hele verden. Inklusiv i UK og USA, som har endnu større krav til dokumentation, end vi har i Danmark. Virksomheden har over en årrække opbygget et kvalitetssystem, som sikrer stilladsløsninger i højeste kvalitet og med den bedste sikkerhed. Som kunde hos os får man fuld adgang til certificeringer, testresultater og kvalitetskontroller af materialerne. Vi ønsker, at vores kunder fortsat skal have stor tillid til vores produkter, og derfor har vi fuld åbenhed omkring forløbet fra råmaterialer i Kina til færdig stilladsløsning i Danmark“, understreger Knud Højland Pedersen.

Virksomhedens danske navn ændrer sig til STEPUP OCTO ApS, men produktprogrammet er uændret her og nu. Hos StepUp Scaffolding er et større teknisk team i gang med at udvikle nye produkter og forbedringer, så der bliver ikke færre produkter i fremtiden, lover Knud Højland Pedersen.

StepUp er kendt for sikkerhed, kvalitet og levering til tiden. Hvis man vil have succes som leverandør af stillads produkter til stilladsfirmaer, så er et af de vigtigste parametre at have dét på lager, som kunden mangler her og nu. StepUp Scaffolding har lige nu lagervarer for 25 mio. USD stående tæt på sine kunder. Vores mål er på sigt at være den danske stilladsbranches foretrukne One Stop Shop. Stilladsbranchen er en niche i Danmark, som kræver ekspertise og specialviden. Vi vil ikke bare være en leverandør til branchen. Vi vil være en strategisk samarbejdspartner, som skaber værdi for kunderne med de rette løsninger“, siger Knud Højland Pedersen.

Tidligere artikelIntern ledelsesrokade i et stærkt Bang & Beenfeldt
Næste artikelAjos investerer igen millioner i nye semimobilkraner