Foto: STARK

Der er stor efterspørgsel på arbejdstøj, og det har fået STARK Glostrup til at knopskyde. I dag åbner en 800 m2 forretning med workwear til håndværkere og private selvbyggere. 

STARK slår dørene op for den nye forretning i dag. Butikken på de 800 m2 bliver den største af sin slags i Nordeuropa, og der er høje ambitioner: 

“Vi forventer at sætte helt nye standarder for branchen for workwear i Danmark og resten af Norden. Vores ambition er ikke bare at give kunderne et større udvalg med produkter fra de bedste leverandører. Vi vil også være på forkant med den nyeste udvikling, så vores kunder altid har de bedste hjælpemidler til rådighed,” siger Morten Bøgel Rønnow, Kategorichef i STARK, som ejer Workwear Megastore.

Den nye butik skal blandt andet indeholde en digital platform, hvor kunderne kan få skræddersyede løsninger.

Fodboldunivers en del af forretningen
STARK og DBU indgik et partnerskab i september, og derfor vil et fodboldunivers også blive en del af forretningen.

“Vi har dedikeret et område til Herrelandsholdet i fodbold, hvor man kan købe landholdstrøjer. Vi ved, at mange af kunderne hos STARK er fans af landsholdet.” siger Morten Bøgel Rønnow.

I dag, på åbningsdagen, vil det også være muligt at teste, hvor hurtigt man kan skyde til en fodbold på en hastighedsmåler, vinde præmier, og en professionel fodboldjonglør lægger vejen forbi forretningen og giver en opvisning.

Tidligere artikelNy lov skal gøre det mere sikkert at gå på arbejde
Næste artikelBoligfonden Kuben er klar til at støtte nye iværksættere i byggeriet