Den bærende facadeentreprise på 7.000 m2 til Dahlerups Tårn og Caroline Hus i Carlsberg Byen er vundet af Pro Montage. Totalentreprenør er Züblin, og der er blevet arbejdet tæt sammen om den unikke løsning.

Elementer sammenbygges af Pro Montage

Der var et krav om 180 cm høje elementer, og det har Pro Montage løst ved at sammenbygge to standardelementer. På en opmagasineringsplads udenfor byen sammenbygges elementerne og køres dagligt ind til montage på pladsen. Det er en specialløsning, som Pro Montage har udviklet, og den fungerer godt. Elementerne forstærkes ligeledes, så bæreevnen svarer til den ydre facade, som både kommer til at bestå af aluminium, stål og skærmtegl.

Züblin godt tilfredse

Entrepriseleder, Casper Gottlieb udtaler: “Vi valgte Pro Montage af flere grunde. Prisen var rigtig men især deres kommunikation var professionel, behagelig og løsningsorienteret. I processen har de bidraget med professionel sparring, og de fandt selv løsningen med opmagasineringspladsen udenfor byen. Nu er vi i gang, og vi er godt tilfredse med deres arbejde. Det er første gang, vi arbejder sammen med dem. De er proaktive og løsningsorienterede.

Fakta om Dahlerups Tårn og Caroline Hus

Dahlerups Tårn er 80 meter højt, og projektet omfatter også Caroline Hus, som er en tilhørende karré. Byggeriet har et samlet areal på knap 40.000 m² fordelt på bolig, erhverv og parkeringskælder. Byggeriet designes og projekteres i tæt samarbejde mellem Carlsberg Byen og et team bestående af Züblin, Schmidt Hammer Lassen Architects, Holscher Nordberg og COWI. Pro Montage leverer og monterer ca. 7.000 m2 Paroc elementer som bærende facadekonstruktion og monterer 450 Velfac vinduer. Første etape af entreprisen skal være færdig til december.

Pro Montage A/S

Pro Montage A/S er specialist i tag- og facadebeklædning. Med knap 20 års erfaring udføres der facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, facadelukninger og tagbeklædning. Der leveres både standard- og specialløsninger og med datterselskabet, Midtjysk Pladebearbejdning har virksomheden både den rette fleksibilitet og Know How til at agere hurtigt og professionelt i markedet. Virksomheden har ca. 40 medarbejdere og opererer i hele Danmark.

Tidligere artikelSpektakulært Aarhus-projekt løftes af innovativt råhussystem
Næste artikelCoronatid er kursustid i Ajos