En ny direktør, en ambitiøs målsætning og ikke mindst en målrettet indsats i hele Spar Nord Ejendomsadministration betyder, at virksomheden på 2,5 år nu er lykkedes med at fordoble omsætningen.

Kombinationen af tilflytning til landets største byer og en stigende investorinteresse for boligejendomme fik i 2018 Spar Nord til at opruste inden for ejendomsadministration. I samme ombæring skiftede Spar Nord Bolig navn til Spar Nord Ejendomsadministration og lancerede ambitionen om at fordoble omsætningen inden for 5 år.

“På 2,5 år har vi formået at vokse lige så meget, som virksomheden har gjort på de 35 år, den har eksisteret. Det gør mig utrolig stolt, at vi har formået at løfte i flok, og at vi allerede nu har indfriet vores ambitiøse målsætning”, fortæller direktør fra Spar Nord Ejendomsadministration Søren Stenstrop, der ved sin tiltrædelse i 2018 lagde fundamentet for vækststrategien. Han lægger ikke skjul på, at det er netværk, digitalisering og kvaliteten i arbejdet, der har spillet en afgørende rolle for, at vækstambitionerne nu er indfriet dobbelt så hurtigt som forventet.

Spar Nord Ejendomsadministration har haft stor fokus på opsøgende arbejde og på at deltage i arrangementer, hvor beslutningstagere i andelsbolig- og ejerforeninger samt private ejendomsinvestorer har deltaget. Samtidig har en del af vækststrategien været at sætte flere kræfter ind på markedet i de større og voksende byer i nærheden af København. Her har Spar Nord trods sine nordjyske rødder nemlig en styrke i sit lokalkendskab gennem de lokale Spar Nord-banker:

“Vores netværk kommer hurtigt til kort, når vi begiver os uden for Nordjylland. Derfor har vi stor glæde af de lokale banker, som hele tiden har en finger på den lokale puls og kender beslutningstagerne i de enkelte områder. På den måde kan vi på et lokalt niveau fx rådgive investorerne optimalt om, i hvilke ejendomme de med fordel kan investere deres penge”, fortæller Søren Stenstrop. Han tilføjer, at Spar Nord Ejendomsadministration nu administrerer over 450 ejendomme fordelt over hele landet.

Søren Stenstrup understreger også, at fastholdelse og udvikling af medarbejdere har været helt afgørende for at kunne vokse i et højt tempo uden at gå på kompromis med den kvalitet, som kunderne sætter pris på.

“Det er tydeligt at mærke, at det giver stor arbejdsglæde hos vores medarbejdere, at det er en virksomhed i fremgang. Den generelle arbejdsglæde afspejles også ved, at vi ikke oplever udskiftninger blandt vores medarbejdere”, fortæller han og uddyber:

“Den høje fastholdelsesprocent af vores medarbejdere har også stor betydning for den kvalitet, vi leverer til vores kunder. Som kunde får man derfor en langvarig relation til sin administrator, og bliver ikke kastet rundt til forskellige. Og netop det giver meget på den lange bane”.

At Spar Nord Ejendomsadministration allerede nu har indfriet deres ambitiøse målsætning betyder ikke, at de i fremtiden skal hvile på laurbærrene. Væksten har blot givet blod på tanden til at udnytte markedspotentialet endnu mere:

“Mæthedspunktet i Nordjylland er endnu ikke opfyldt. Her vil vi sigte mere på de største byer i Danmark, end vi hidtil har gjort og udnytte de kvaliteter, vi kan tilbyde vores kunder. Det er fx vores transparente digitale løsning, hvor vi digitalt opbevarer vores kunders arkiver, mens de stadig har fuld adgang til alle de dokumenter, vi laver for dem. Det gør også, at vores kunder ikke behøver at bekymre sig om GDPR, da vi sikrer, at alle regler i henhold til oplysninger bliver overholdt”, afslutter Søren Stenstrop.

Tidligere artikelMusikkens Hus får guld i bæredygtighed
Næste artikelNyt DGNB-kriterie kan få flere udsatte ledige i job i byggeriet