Foto: Skills-landsholdet

PensionDanmark træder i forbindelse med DM i Skills til som sponsor for Skills-landsholdet og er dermed med til at styrke udviklingen af nye talenter fra erhvervsuddannelserne til gavn for både landsholdet og de brancher, som de repræsenterer.

I de kommende par dage kæmper Danmarks største talenter fra en lang række erhvervsuddannelser om at blive Danmarks bedste inden for deres fag. Dette sker, når der afholdes DM i Skills 16.- 18. januar i Bella Center i København.

Når landets dygtigste murere, frisører, anlægsgartnere og en række andre fag kæmper om titlen som Danmarks bedste, vil det være med fornyet håb om, at det kan blive til danske medaljer ved de internationale mesterskaber.

PensionDanmark har indgået en sponsoraftale med SkillsDenmark, som styrker de talenternes muligheder for deltagelse og forberedelse til både EuroSkills og WorldSkills.

SkillsDenmark har længe arbejdet på at styrke vore Skills-landshold, og vi er derfor glade for, at vi nu har fået en meget attraktiv sponsoraftale med PensionDanmark. Denne fine aftale giver os mulighed for at forberede og træne vores landsholdsdeltagere på de udfordringer, som de møder – ikke alene faglige, men også mentale og fysiske”, siger formand for SkillsDenmark, Jesper Juul Sørensen.

For PensionDanmark er det naturligt at støtte op om et landshold, der i høj grad repræsenterer talenter fra fag, der beskæftiger hovedparten af selskabets 750.000 medlemmer.

Vores støtte bærer flere perspektiver end blot Skills-landsholdets muligheder. Mange af vores medlemmers fremtid og beskæftigelse er afhængig af et fortsat højt fagligt niveau for arbejdet i deres brancher, som landsholdet er en fremragende eksponent for. Vi er som en af landets største bygherrer også afhængige af den faglighed og innovation for fortsat at kunne bygge i højeste kvalitet og mest bæredygtigt for klimaet. Faktisk er hele Danmarks velstand afhængig af, at vi fortsat kan levere viden og faglighed ved at uddanne dygtige talenter inden for de faggrupper, som er repræsenteret ved DM i Skills”, siger adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen.

Tidligere artikelDanskerne køber sig til mere tid
Næste artikelLINKs CEO om at arbejde med social bæredygtighed gennem arkitektur