Foto: Paeb

Fra d. 1. april, fik Peab have 1.700 nye medarbejdere. Via aftalen med finske YIT og opkøbet af YIT’s asfalt – og råstofvirksomhed udvider Peab sine forretningsaktiviteter, dog primært i Finland og Norge. Derudover vil Danmark blive et nyt marked i Peab-koncernen. 

Ved at opkøbe elementer som nordiske asfalt og råstofoperationer fra YIT, styrker Peab sin position på det nordiske marked som nu værende nordens største Bygge- og Anlægsvirksomhed. 

Relationen til kunderne gennem fire forretningsområder garanterer tætte kundeforhold. 

YITs aktiviteter er primært integreret i Peab-virksomhederne Peab Asfalt og Swerock. 

– Gennem vores lokale tilstedeværelse mange forskellige steder i fire nordiske lande, med vores størrelse, styrke og kompetence, vil vi blive en førende spiller på markedet. Købet giver fantastiske muligheder for synergieffekter og -udvikling, både i produktion- og udlægning af asfalt samt genanvendelse af asfalt. For eksempel ønsker vi at arbejde med ECO-asfalt i alle lande, siger Håkan Jacobsson, VD Peab Asfalt. 

– Sammen skaber vi betingelserne for, at Peab kan samarbejde tæt med kunder og partnere i hele Norden. Gennem kompetente medarbejdere og lokal nærhed får vi muligheden for at udvikle Peab og Swerock fortsat med høj fokus på bæredygtighed. Der vil fremadrettet være høj fokus på udvikling af vores segmenter råstoffer, beton, transport og maskiner for at blive nordisk markedsleder. Nu ser vi i første omgang frem til at sige velkommen til alle vores nye medarbejdere siger Håkan Wifvesson, VD for Swerock. 

Den danske organisation ser meget frem til at blive en del af den kendte Peab familie.

Tidligere artikelContainer som slusesystem ved nordfynske plejehjem
Næste artikelJönsson med rækkehuskvarter i Rødovre