Ny formand for Danvak

Ane Buch er valgt til ny formand for Danvak, som er et forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima. Hun afløser Christina Birgitte Daèl, som har siddet på formandsposten i Danvak de seneste to år.

Den nye formand kommer til at stå i spidsen for arbejdet med at realisere en offensiv strategi om at udbygge Danvaks position som et stærkt fagligt netværk.

”Med vores nye strategi står Danvak med et attraktivt tilbud om netværk, kurser, arrangementer og videndeling til fagprofessionelle inden for hele byggeriets værdikæde. Jeg ser det som et af vores vigtigste mål at øge vidensniveauer om de tekniske installationer i byggeriet og at ny viden kommer ud at arbejde hos alle interessenter. Det er der et stort behov for,” siger Ane Buch.

Ane Buch fratrådte i 2020 sit job som adm. direktør for SMVdanmark, hvor hun stod bag skiftet fra en organisation for håndværket til et slagkraftigt erhvervspolitisk talerør for små og mellemstore virksomheder. Hun har stort kendskab til SMV’ernes vilkår, et bredt erhvervspolitisk netværk og stor erfaring med innovationspolitik og initiativer, der sikrer at ny viden kommer ud til hele erhvervslivet.

Tidligere artikelGrafiske gråtoner løfter boliger efter facaderenovering
Næste artikelIntego i Aarhus får ny serviceleder