Foto: PR, Kingo // René Houmann, fagudvikler hos Kingo

I nedrivningsvirksomheden, Kingo Karlsen A/S, vil man ikke gøre som man altid har gjort. Virksomheden mener i stedet, at der er plads til forbedringer af både processer og udstyr, hvilket har ført til ansættelsen af den nye fagudvikler, René Houmann.

René Houmann skal som fagudvikler hjælpe Kingo med at “tænke vildt”, hvilket han har haft travlt med lige siden sin første arbejdsdag. Han har nemlig besøgt mange nedrivningsopgaver over hele landet for at blive klogere på de processer og det udstyr, som virksomheden anvender på nuværende tidspunkt. Denne indsats skal hjælpe med at kortlægge hvor virksomheden kan optimere og dermed minimere omkostninger. René undersøger blandt andet hvordan Kingo hurtigere vil kunne få byggeaffald ud af bygninger og om der findes en smartere metoder til miljøsanering.

Løsningerne opstår i fællesskab
René arbejder dog ikke alene på at finde de smarte løsninger, men har allieret sig med de kollegaer, som til daglig udfører nedrivnings- og miljøsaneringsarbejdet. Hertil fortæller René Houmann følgende:
”Hvis jeg skal have succes med mit arbejde, skal det være i samarbejde med de kollegaer, det involverer. Jeg kører ud til opgaverne og spørger ind til, hvad de synes er bøvlet, og hvad der går mest tid med, og sådan kortlægger vi sammen, hvad der skal arbejdes med.”

Vilde idéer er de bedste
René Houmann er det man vil kalde opfinder ind til benet, da han selv i weekenderne kan han have svært ved at slippe de gode idéer. Han befinder sig ofte ved sin computer eller i sit værksted, hvor han researcher og afprøver nye metoder.

”Jeg synes, det er de mest vilde ideer, der er de bedste. Jo vildere desto bedre, og så skruer jeg ned for dem senere,” siger René Houmann.

René bakkes op af ledelsen
René Houmann får fuld opbakning fra Kingos ledelse, der ser udviklingsarbejdet som en nødvendighed for at virksomheden fortsat kan være konkurrencedygtige. Kingos produktionschef, Jens Andersen, mener også at det er en stor opgave, som René har fået. Dermed forsøger virksomheden også at holde ham udenfor almindelige dagligdagsting, så han får plads til at holde sit fokus og have fri leg.

Vi skal bane vejen for René, så han hele tiden får lov til at udvikle i samarbejde med vores øvrige medarbejdere. Det er vores overbevisning, at der er mange penge at tjene ved at optimere både værktøj og processer. Målet er at finde løsninger, som er bedre og billigere,” siger Jens Andersen. 

Og selvom René nærmest kun lige er startet med udviklingsarbejdet, så meddeler virksomheden, at de allerede nu har noget spændende i støbeskeen, der bliver revolutionerende for hele branchen. 

Tidligere artikelBygma Tønder får ny direktør 
Næste artikelJCN Bolig underskriver aftaler for halv milliard med NREP