Photo: JCN Bolig – NREP

JCN Bolig har med underskrifter på 2 store boligprojekter med ejendomsinvestoren NREP sikret sig arbejde flere år frem. Den ene aftale omfatter 215 bæredygtige boliger i Aarhus og den anden aftale omfatter en bygning bestående af 277 værelser / boliger til studerende, i et nyt koncept kollegium i København.

Samarbejdet mellem JCN Bolig og NREP startede ud i Aarhus for 3 år siden og JCN Bolig er meget tilfredse med at kunne videreføre samarbejdet med NREP, som er en af Danmarks absolut største udviklere af boliger i Danmark. 

“Med aftalen på plads, glæder vi os nu til at realisere disse to pionerprojekter. I Aarhus bygger vi ca. 19.000 kvm. bæredygtige boliger i træ og med en stor grad af upcycling, f.eks. genbrugte vingetegl i facaden. Og i Nordhavnen i København, sætter UMEUS-kollegiet helt nye standarder for fremtidens studieboliger. Vi er lige gået i jorden i Nordhavnen og jeg ser frem til at fortsætte et allerede tæt og godt samarbejde med JCN Bolig”, siger Steen Jønsson, udviklingsdirektør hos NREP.

Projekt Made in Aarhus

I Lisbjerg, lige udenfor det nordvestlige Aarhus, findes et DGNB guld certificeret boligprojekt med 215 boliger i op til 3 etager, kaldet Projekt Made in Aarhus. Projekt Made in Aarhus er det andet DGNB certificerede byggeri, som JCN Bolig påbegynder. 

Byggeriet opføres som 12 hus-klynger primært bestående af to bolig stanger. Der plantes grøn bevoksning på tagene med integreret Solceller. Der findes en variation af facadematerialer i bebyggelsen, som f.eks. tegl, metal, skiffer og træ i en kombination af nye certificerede produkter og upcyclede materialer.

Projekt UMEUS Nordhavn i København

I Nordhavn er projektet UMEUS det første af sin art. Et nyudviklet co-living koncept for studerende. Kollegiet er tegnet af Henning Larsen og vil indeholde 277 værelser i meget høj kvalitet. UMEUS vil blive opført i et af Danmarks mest attraktive områder, hvor JCN Bolig i forvejen er ved at færdiggøre et Alment boligprojekt kaldet Orienten for Boligselskabet Domea. 

”Vi er i JCN Bolig meget stolte over, at NREP har valgt JCN Bolig som totalentreprenør på 2 så store og vigtige boligprojekter”, udtaler salgs- og udviklingsdirektør Lars P. Adamsen. Med en ordresum på mere end en halv milliard er det ordrer som naturligt betyder meget for JCN Bolig. Med ordrerne fastholder JCN Bolig den strategiplan der blev lagt i 2012. Vi har en fast men konservativ vækststrategi og ordrerne lægger en solid bund for de planer.

JCN Bolig cementerer med ordrerne i både Aarhus og København at man er solidt til stede i de 2 centrale hovedmarkeder i Danmark. Aarhus og København er naturligt vigtige markeder da de udgør en meget stor del af det danske marked. JCN Bolig bygger dog i hele Danmark, med bl.a. den nylige ordre i projektet Møllehøj på 42 lejligheder i Herning .

Nye ordrer kræver styring

De to ordre i Aarhus og København har været 2 år undervejs og dermed er projektledelsen i blevet involveret i skabelsen af projekterne god tid. For teknisk direktør Benny Maagaard har specielt samarbejdet med NREP været vigtigt for realiseringen af projektet. ”Med inddragelsen af JCN Bolig tidligt i projektet har vi på bedste vis haft mulighed for at planlægge udførelsen med projektledelsen. De 2 projektchefer på projekterne er klar og godt forberedte og det betyder meget for et succesfuldt projekt.”

JCN Bolig beskæftiger i dag 115 ansatte, hvoraf 50 er håndværkere indenfor fagene tømrer, beton og elementmontage. De øvrige 65 ansatte er funktionærer, som primært er beskæftiget med projektledelse. 

Tidligere artikelNedrivningsvirksomhed satser på smartere nedrivning
Næste artikelBygma Kerteminde får ny filialchef