Hos entreprenør HK Byg, har de hænderne fulde i takt med, at byggeprojekterne bliver større og flere. Den rivende udvikling betyder at HK Byg fortsat favner over egne håndværkere, men slår sig også mere og mere på deres ekspertise i byggestyring, som en nødvendighed for at få et stort projekt i mål.

Vi oplever et kæmpe behov for byggestyring og dialogbaseret proceskoordinering, hvorfor vi også får mere og mere travlt”, udtaler Mathias Møller, som er marketingsansvarlig hos entreprenørvirksomheden. ”Som et resultat heraf har vi også fået ekstra travlt med al det bagvedliggende arbejde som kommunikation og marketing, der er med til, at vi bliver set derude. Derfor er vi super glade for at kunne byde velkommen til Caroline Bergman, som ny kommunikationsmedarbejder, til at løfte og fremme denne gren af HK Byg“.

Caroline vil i rollen som kommunikationsmedarbejder trække på mange års erfaring inden for PR, marketing og sociale medier, som er tilvejebragt fra bureauerne, Hill+Knowlton og Rethink, samt hos Bloggers Delight. Selv siger Caroline, “Jeg glæder mig til at lege med de seje drenge, og opleve en spinkel idé spirre til et imponerende byggeri – hvad end der er tale om nybyg eller renovering – tilvejebragt af en masse dygtige og kompetente aktører. Byggebranchen er forholdsvis ny for mig. Så jeg ser frem til at bidrage med nogle af mine kompetencer i et setup, som endnu er nyt for mig.

Caroline kommer særligt til at booste brugen af sociale medier og generelt have fokus på at sørge for en større kendskabsgrad til HK Byg.

Erfarne kræfter sættes også i spil
Caroline er ikke den eneste nye ansatte hos HK Byg, hvor også Torben Duus er trådt til og medbringer mere end 20 års erfaring fra byggebranchen. Torben har tidligere været byggeleder og seniorrådgiver for både Pihl, Sweco og Moe, og har arbejdet i flere lande rundt omkring i verden som ingeniør.

Jeg er så glad for at være tilbage i faget igen efter en længere pause. Jeg har glædet mig til at aktivere min erfaring, som jeg kan sætte i samspil med resten af HK Byg.” Torben kommer særligt til at hjælpe vores tilbudsafdeling samt assistere på flere store projekter.

Om Torben udtaler Henrik Mørkholt, netop tiltrådt administrerende direktør, ”at have fået Torben med ombord, ser vi som et kæmpe privilegie. Torben har en stor vidensbank inde for faget og kan bidrage med en ekspertise i byggeledelse og rådgivning, som de færreste kan. Efter at Torben har været ramt af stress i en længere periode, er vi glade for at kunne danne ramme for, at Torben langsomt kan vende tilbage til forhåbentlig fuld styrke. Men vi er selvfølgelig opmærksomme på, at det er en proces, hvor vi vil sørge for, at
denne bliver håndteret helt korrekt. I vores branche er stress desværre ikke en atypisk sygdom. Derfor ligger det os meget nært, at vi kan hjælpe folk som Torben godt på vej.

Selv siger Torben, ”Målet er at vende tilbage til en normal arbejdsuge, og vejen dertil vil bl.a. blive bygget op over de næste 13 uger, som aftalt med HK Byg.

De to seneste ansættelser giver troen og visionen om, at HK Byg skal vokse sig endnu større og porteføljen afspejle flere byggeprojekter.

Tidligere artikelMT Højgaard skal renovere for Frederikshavn Boligforening
Næste artikelGlaseksperten får ny facadeprojektkoordinator