Ajos a/s udlejer skurvogne til alle formål. Her er produktionstekniker i Ajos, Patryk Bieszke ved at løfte en skurvogn på plads til et aktuelt projekt i Skovlunde.

Hos udlejningsvirksomheden Ajos a/s bliver alle skurvognsløsninger tilpasset til kundens behov uanset omfanget.

Der er rift om skurvognene fra Ajos a/s. På trods af udlejningsvirksomhedens omfattende flåde af skurmoduler går der ikke længe, fra modulerne vender hjem fra en afsluttet lejeperiode, til de er klargjorte og leveret og monteret hos en ny kunde. Sidste efterår investerede Ajos derfor i 70 nye skurmoduler, og yderligere 100 moduler tilføres flåden her i begyndelsen af 2021.

Byggepladser landet over er de primære aftagere af skurene i form af moduler til omklædning, spiserum, bad- og toiletfaciliteter samt kontorer. Dertil kommer de mere usædvanlige tilpasninger af modulerne til specifikke formål, og et godt eksempel blev leveret og monteret i Skovlunde ved København i sidste uge.

En af vores samarbejdspartnere gennem mange år havde to kunder, som akut manglede midlertidige lokaler til deres forretninger, henholdsvis en ejendomsmægler og en blomsterbutik. Deres tidligere lokaler var revet ned, og mens de nye blev opført, stod de uden tag over hovedet“, fortæller Rene Tietze, salgskonsulent i skurafdelingen i Ajos.

Begge forretninger har nu hver fået en løsning, hvor tre skurmoduler er bygget sammen og rummer i alt 84 m2 fordelt på kontorområde, udstilling, toilet m.m. De to løsninger er identiske og specielle på grund af deres gulv-til-loft-vinduer på hele forsiden. En særlig løsning ønsket af kunderne, og som Ajos har leveret med en tilpasning af sine moduler.

Det var ikke en facadeløsning, vi havde udført tidligere, men det var ingen hindring. Vi tager alle kundeønsker meget seriøst, og kunderne var imponerede over vores løsning. Det er et godt eksempel på, at vi også kan udføre nogle løsninger, som er anderledes end standarden“, siger Rene Tietze.

Når man snakker standard skurløsninger i Ajos regi, er der et stort udvalg af vælge blandt.

I vores udlejningsflåde har vi 11 forskellige standardmoduler, som er forberedte til forskellige funktioner og kan sammensættes præcist efter kundernes ønsker og behov. I 95 procent af tilfældene er det de skurløsninger, vi leverer“, siger Johnny Bak Pedersen, afdelingschef for skure i Ajos a/s.

Ajos’ afdelinger har de rette professionelle faciliteter og kompetencer til at imødekomme kundernes behov og skabe de optimale løsninger.

Både i forhold til de 95 procent standardløsninger og de resterende fem procent specialløsninger, hvor projektet i Skovlunde hører under, kan man tale om skræddersyede løsninger. For både sammensætningen og indretningen skal være korrekt til formålet.

Alle vores skure er “plug & play”, hvor vi sammensætter, leverer, isolerer samlinger og tilkobler vand, varme, el og afløb. I alle vores nyere skure er indervæggene flytbare, hvilket betyder, vi kan tilbyde vores kunder mange flere muligheder. Vi kan se en tydelig udvikling, hvor flere og flere kunder har behov for en særlig rumindretning til deres midlertidige butik, mødelokale eller et tredje formål, og her er vores fleksible skurmoduler den rigtige løsning“, siger Johnny Bak Pedersen.

Når Ajos a/s udlejer skurvogne, sker det i antal mellem en enkelt og over 100. Udover lejen af de fysiske skurvogne, er det muligt for kunderne at supplere med diverse tilbehør.

Vi har en lang liste med tilbehør, som vi kan installere for kunden, hvis de ønsker det. Det kan være alt i kontormøbler, opvaskemaskine, kaffemaskine, sæbe, toiletpapir, et whiteboard monteret på en bestemt placering m.m. Alt kan bestilles og inkluderes i leveringen. Kort beskrevet leverer vi det, som kunderne ønsker, og mange af vores kunder synes, det er rart, at alt er forberedt for dem, så de kan tage bygningen i anvendelse med det samme“, siger Johnny Bak Pedersen.

Tidligere artikelFørste montering af Topcon semiautomatisk gravesystem i Danmark
Næste artikelBrødrene Dahl sætter historisk sikkerhedsrekord