Formålet med Have App er at inspirere folk til at designe en flot indrettet have, udelukkende ved brug af kvalitetshavemøbler på tilbud.

Have App samler alle de bedste haveartikler fra danske hjemmesider, og sorterer udvalget i de kategorier der passer til dig. Produkterne er udvalgt fra allerede nedsatte varer, så det ikke behøver at koste en bondegård at få en flot indrettet og velbygget have.

Historien bag Have App er, at vi der står bag den, havde planlagt at skulle rejse i 2020, men som følge af covid-19 blev vores planer bremset. Vi tænkte derfor, at det var en oplagt chance til at få det bedste ud af haven i år. Situation var imidlertid, at vores havemøbler derhjemme trængte til en gevaldig overhaling, så vi gik på nettet for at finde nye havemøbler, men uden succes for at finde noget der var både lækkert og samtidig ikke kostede spidsen af en jetjager.

Det er i bund og grund en mærkelig historie, at vi er nået hertil med et færdigresultat, men vi mener selv, vi er et bevis på, at der kan komme noget positivt ud af en negativ tid, og derfor drømmer vi nu om at inspirere til flere gode oplevelser i haven” udtaler Rasmus Bach.

Det var det der gav os idéen til at skabe et sted, hvor man samler kvalitetshavemøbler på tilbud og samtidig muligheden for at inspirere til at skabe gode minder og oplevelser i danske haver. 

Vi mener langt fra at sommeren er ovre i Danmark. Vejret ser fabelagtigt, og derfor tror vi i den grad på, at det ikke er for sent at drage nytte af konceptet i år” afslutter Rasmus Bach.

Tidligere artikelPengene tjenes ved at arbejde smartere
Næste artikelKingspan Insulation fejrer 10 år på det danske marked