Foto: Gefion Group // Rødovre Port bliver et nyt byområde ved Rødovre Station med boliger, et supermarked, butikker og caféer med udendørsbetjening.

Goldman Sachs har netop indgået partnerskab med Gefion Group om det nye ejendomsprojekt, Rødovre Port. Boligerne i det bliver af høj kvalitet og til en overkommelig lejepris. Gefion Group har gennem de sidste to år udviklet på det 37.500 m2 store boligprojekt. 

Byggeriet er allerede i fuld gang, og ender ud med i alt 534 lejeboliger til overkommelige lejepriser, 4.300 m2 butikker/kontorer samt 700 cykelparkeringspladser og parkeringskælder til 200 biler. Det nye byområde i Rødovre vil kunne huse op mod 1.000 beboere, fordelt på lejligheder af 1 til 5 værelser.

I dag har flere tusinde mennesker daglige gang ved Rødovre Station, som kun ligger en 12 minutters togtur fra Hovedbanegård i København. Det nye byområde bliver et populært med sin egen gågade, hvor bydelen får lyse facader og med boliger af forskellig karakter. Boligerne bliver blandt andet ungdomsboliger, boliger til singler, til par og til børnefamilier. Rødovre Port vil med sine tre tårne på 14, 16 og 19 etager blive Rødovres nye vartegn. Området får derudover en grøn profil med beplantning, hvilket medfører læ og et roligt rekreativt område i gadeplan.

Boligprojektet er tegnet af arkitektvirksomheden, Arkitema Architects, som i udviklingen af har lagt stort fokus på at skabe en attraktiv bydel. Handelsstrøget har til formål at binde byrummet sammen, så det bliver et fordelagtigt sted at bo, samtidig med de trygge og smukke omgivelser.

”Vi er meget stolte af, at Goldman Sachs har valgt at investere i Rødovre Port. Det er en anerkendelse af projektets kvaliteter og vores dygtige medarbejderes udviklingsarbejde gennem de seneste 2 år, hvor vi har arbejdet med projektet. Rødovre Port er et meget gennemtænkt projekt, og det har været spændende at samarbejde med både Rødovre Kommune og Arkitema Architects i udviklingen af dette nye attraktive byområde”, siger Thomas Færch, CEO, Gefion Group.

Nabil Aquedim, som er Executive Director i Goldman Sachs, udtaler følgende om samarbejdet, der forventes at stå færdigt i 2023: 

”Vi er glade for at samarbejde med Gefion om dette spændende projekt. Vi er overbeviste om, at denne investering vil gavne lokalsamfundene i både Rødovre og København i form af nybyggede og overkommeligt prissatte lejeboliger målrettet studerende, young professionals og familier”

Fakta om boligprojektet, Rødovre Port:
Bygherre: Goldman Sachs og Gefion Group
A
rkitekt: Arkitema Architects
Totalentreprenør: CG Jensen
Antal lejligheder: 534, heraf:
– 126 etværelses lejligheder
– 160 toværelses lejligheder
– 163 treværelses lejligheder
– 84 fireværelses lejligheder
– 1 femværelses lejlighed

Tidligere artikelCompany House i Vallensbæk bliver købt af PensionDanmark
Næste artikelNy bæredygtig station i Trondhjem