Foto: PR // Give Elementer Domicil

Den første ordre på det nye T-element er nu lagt hos Give Elementer. Det nyudviklede T-element er en videreudvikling af et L-element, som fabrikken udviklede tilbage i 1981. Dermed bliver T-elementet det første af Give Elementers egne produkter, som skal produceres af datterselskabet Lundsby Industri.

T-elementet er udviklet til anlægsprojekter i samarbejde med Give Elementers kunder. Produktet har været efterspurgt til terrænnivellering, som et lettere alternativ til det ellers populære L-element. 

”Det ville være rigtigt at kalde T-elementet for en brugerdrevet innovation. Men det er egentlig ikke noget nyt at Give Elementer udvikler nye elementer i tæt samarbejde med vores kunder, det har vi altid gjort. Det nye er, at vi med T-elementet letter elementhåndteringen i anlægsprojekter, hvor man etablerer støttevægge ved niveau- og terrænforskelle samt trappetrin” fortæller adm. direktør i Give Elementfabrik Henrik Damø. 

Henrik fortæller, at det er afdelingen i Nørre Snede som har haft en tæt dialog med kunder i industri, bolig og landskab, og dermed har foreslået udviklingen af det nye element.

Produktion hos datterselskab
Datterselskabet, Lundsby Industri, i Gedsted  skal stå for fremstillingen af det nye element.

”Med baggrund i mange års erfaring med produktion af L-elementer, er det oplagt at produktionen af T-elementet sker i vores datterselskab Lundsby Industri”, fortæller Finn Eskildsen, NS Give Elementer i Nørre Snede og fortsætter: ”Det er ellers det første Give Element-produkt, vi ikke selv håndterer i Give eller Nørre Snede – men et godt eksempel på, hvordan vi udnytter synergier i vores nye set up med Lundsby Industri”

Det nye element har mange anvendelsesmuligheder til en bred målgruppe, og kan bruges til store såvel som små projekter. Det er især inden for anlæg, at elementet har været efterspurgt.

Tidligere artikelDe unge håndværkere mangler til at tage over
Næste artikelOttetalsformet studiebolig byder lysindfald velkommen