62 splinternye feriehuse er under opførelse ved Mullerup Havn. Pælefunderingen er netop ved at være afsluttet, og nu kan projektet tage næste skridt i forløbet.

Maycon har indgået aftale om jord, beton og kloak entreprise med GSC Anlæg A/S, Gørlev for Mullerup Strandhuse. De i alt 62 ferieboliger får både Mullerup Havn og Mullerup Strand lige ude foran døren. Og med den nye entrepriseaftale er der nu sikret blandt andet montering af Uponor rensningsanlæg og kloak til og fra Mullerup Strandhuse.

“Vi har stor tillid til, at GSC Anlæg A/S kan løfte opgaven med deres store erfaring inden for området. Dertil kommer deres tilgang til udførelsen, som matcher vores betingelser med, at materialer indkøbes og håndteres ansvars- og miljøbevidst”, siger projektudvikler Bjarne Mayland.

Både arkitekt og projektudvikler har lagt vægt på, at bæredygtighed skal være en integreret del af både processen og projektet.
Husene opføres i træ, isoleres med 3 lag glas og etableres med alternativ varme, som er driftbesparende og heller ikke har fossile udledninger. Det miljøbevidste materialevalg går ikke på kompromis med kvaliteten.

Færdiggøres i etaper
GSC Anlæg A/S er et lokalt entreprenørfirma med 24 ansatte og med adresse 5 kilometer fra Mullerup Havn. De står for udførelsen af jord, beton og kloak til de 62 nye ferielejligheder. Arbejdet udføres i etaper med kysthusene først og havnehusene afslutningsvis. Denne del af processen er færdigt i uge 46, hvor byggeriet fortsætter med næste skridt, som er selve husene, der leveres som råhuse direkte fra fabrik

Tidligere artikelBakteriedræbende flisebelægning kan også bekæmpe coronavirus
Næste artikelGrafiske gråtoner løfter boliger efter facaderenovering