Billedetekst: Lilli-Anne Mastellone, Executive Assistant I Dansk Boligbyg a/s.

48 årige Lilli-Anne Mastellone tiltræder pr. 1. april 2020 i en helt ny stilling som Executive Assistant for administrerende direktør Anton Nørgaard. Hun kommer netop fra lignende job i Uni-Tankers A/S beliggende i Middelfart, og har tidligere gjort karriere som koordinator og personlig assistent i Danske Bank, Group Operations.

Lilli-Anne Mastellone skal som ny ledelsesassistent i en af nationens største entreprenør-koncerner hjælpe topledelsen med implementering af en strategiproces, og således også understøtte bestyrelsesarbejdet og diverse projektopgaver i virksomheden. Hendes opgaver består generelt i at supportere ledelsen i Dansk Boligbyg A/S med forretnings- og ansvarsområder.

Dansk Boligbyg A/S er nu, efter mange års vækst på markedet, blandt landets 10 største total- og hovedentreprenører. Ud over hovedkontor og afdeling i Horsens, har virksomheden desuden også 4 afdelinger henholdsvis Aalborg, Odense og Roskilde, hvoraf de 2 er beliggende i sidstnævnte by. Dansk Boligbyg arbejder i øjeblikket med over 50 bygge- og renoverings-projekter i hele landet, og beskæftiger endvidere over 100 medarbejdere, hvoraf der er tilknyttet ca. 2.000 via projekt-tilknyttede underentreprenører.

Om sit nye job som Executive Assistant for topledelsen i Dansk Boligbyg a/s, siger Lilli-Anne Mastellone:

-Virksomheden er vokset markant på kort tid, og jeg glæder mig til at udnytte min erfaring til bl.a. at arbejde med de implikationer, det giver i forhold til at få strukturer, medarbejdere og hele organisationen til at følge med. Jeg har tidligere arbejdet meget sammen med projektledere og konsulenter om at udvikle og transformere en organisation med henblik på at løfte produktivitet, effektivitet og ikke mindst kundetilfredshed. Herunder bistå arbejdet med at implementere ny strategi.

-Jeg kommer til Dansk Boligbyg efter 5 år i en meget spændende og dynamisk virksomhed med et travlt og internationalt miljø. Nu glæder jeg mig til at få indsigt i et nyt, interessant forretningsområde og yde mit engagerede bidrag til en byggekoncern med et sympatisk og stærkt værdisæt. Med en stor interesse for samfundsudvikling og samfundsmæssige forhold finder jeg det samtidig meningsfyldt at arbejde i en koncern som Dansk Boligbyg a/s, der i høj grad er med til at præge udviklingen for, hvordan vi bor og bosætter os. Og så glæder jeg mig ikke mindst til at assistere Anton Nørgaard, så han får frigjort mere tid til at lede og fortsat drive virksomheden fremad med størst mulig succes, siger hun.

Tidligere artikelNu er cirkulær beton fra RGS Nordic og DK Beton certificeret
Næste artikelForskningsbaserede standarder skal kickstarte cirkulær økonomi i byggeriet