Foto: PR // Adm. direktør Klaus Rønslev (tv), Horsens, og af regionsdirektør Rasmus Mørk Heiberg, (th)

BASE Erhverv A/S, er en landsdækkende entreprenør-virksomhed med hovedkontor i Horsens og afdeling i Roskilde, har fået mere plads i Roskilde efter flytning fra Havnevej i bymidten ud til Lykkegårdsvej 17 i bydelen Trekroner.

BASE Erhverv A/S har en stabil vækst vækst, og fortsætter med at vinde spændende opgaver over hele landet. Netop derfor søger Roskilde-afdelingen altså 2 engagerede og dygtige medarbejdere – en byggeleder og en projektleder.

For ca. to år siden blev Rasmus Mørk Heiberg på 49 år, ansat som regionsdirektør i virksomheden. Siden da har BASE Erhverv A/S bl.a. konstrueret et Fællesmagasin på 8.000 m2 for Københavns Kommune, en skøjte-træningshal i Herlev på 2.500 m2, og har netop også underskrevet en totalentreprise kontrakt på Gymnastik-kens Hus på 1.700 m2 i Kokkedal. Der ligger endvidere andre spændende projekter under overfladen i den travle entreprenør-virksomhed.

BASE Erhverv A/S har siden Roskilde afdelingen blev aktiv, bygget erhvervsprojekter på i alt 15.775 m2 – de har samtidig bygget en ny ringmur til Anstalten ved Herstedvester. Udover Fællesmagasinet for Københavns kommune og Skøjte-træningshallen, har BASE Erhverv A/S også haft opgaver for Tyretrust A/S i Brøndby, Super Dæk Service i Glostrup, GLS i Taastrup, en ny lagerhal og portvagt for Anstalten ved Herstedvester, men har også udført projekter for Post Danmark A/S og Brøndby Boligselskab.

BASE Erhverv A/S startede i 2003, og har med erhvervsbyggeri i hoved- og totalentreprise i hele landet at gøre. Virksomheden er del af en organisationen med Dansk Boligbyg og Ejendomsudvikling Danmark som søsterselskaber.

BASE Erhverv er officielt certificeret som ”Great Place to Work” og modtog samtidig i 2019 virksomhedens tredje Gazelle. Det skal fejres, og BASE Erhverv A/S holder derfor reception fredag den 20. marts fra kl. 13.00 til 17.00 i det nye domicil på Lykkegårdsvej 17, st., 4000 Roskilde.

Her bliver der også mulighed for at hilse på medarbejderne fra søsterselskabet Dansk Boligbyg a/s, der samtidig også er flyttet fra Havnevej i Roskilde til nyt domicil.

Tidligere artikelMidlertidigt modulbyggeri sikrer fortsat undervisningen
Næste artikelBygget op og bygget om – fra Vendsyssel til Midtjylland