Alument indtager markedet for åbne altaner med altanbunde i stål.

Alument er mest kendt for sine glasinddækkede altaner med foldeglas. Men firmaet har også i mange år leveret åbne altaner med bunde i beton. Nu udvider de sortimentet med en ny type altanbunde i stål, som de selv får produceret.

  • Vi har fundet en virkelig dygtig samarbejdspartner, som leverer altanbunde i stål i den bedste klasse. Det helt særlige ved den nye type bund er, at den er CE mærket i klasse 3. Det betyder, at vi kan tilbyde en komplet altanløsning, hvor alle dele er CE mærket. Det er der ikke ret mange andre på markedet, der kan, siger direktør for erhvervsafdelingen i Alument Lars Bomholt.

Lettere og billigere

Altanbundene er altså helt særlige, fordi de er CE mærket. Men derudover har altanbundene i stål også en række andre fordele i forhold til bunde i beton, som er den mest almindelige type altanbund.

  • Stålet er lettere end betonen. Det betyder, at der ikke er helt så store konstruktive krav til facaden, hvis du vælger en åben altan med stålbund. Og så er stålet billigere end beton, så altanløsningen bliver billigere, siger Lars Bomholt og tilføjer: – Og som med alle vores andre åbne altaner, kan der altid sættes en glasinddækning på senere, hvis brugerne finder ud af, at de også vil have glæde af altanen i de kolde måneder.

Skræddersyede løsninger

Stålbundene fås med terrassebrædder i hårdt træ eller kvadratiske fliser fra Italien. De kan kombineres med et væld af forskellige typer værn. Værnene fås i mange forskellige arkitektoniske stilarter og kan præges i stort set alle farver, så løsningen kan skræddersys til det enkelte projekt.

  • Vi sparrer gerne med vores samarbejdspartnere, så de får den bedste løsning til deres projekt. På samme måde udfører vi tegninger og beregninger, som kan bruges i ansøgningen om byggetilladelsen. Og når det så er tid til at gå i luften, så monterer vi altanen, etablerer altandøre og skifter vinduer med vores eget faste team af håndværkere. Vi leverer og monterer døre og vinduer fra alle anerkendte vinduesproducenter, så det er en komplet pakke, vi tilbyder, slutter Lars Bomholt.

Læs mere på: https://alument.dk/altaner/aabne-altaner-produkt/aabne-altaner/ eller tag i Lars Bomholt på lb@alument.dk eller tlf.: 6081 1601

 

Tidligere artikelBedste regnskab nogensinde for Sweco Danmark
Næste artikelHTM Component udvikler nye bundstykker til døre -leveret just-in-time