Som den første salgskonsulent, der blev ansat hos Hansgrohe i Danmark, har Allan Vad været med fra starten i 1987. Dermed har han i 35 gode år kørt rundt til firmaets kunder i Nord- og Midtjylland for at tale om brusere, armaturer, tilbehør og afløb. Nu er tiden kommet til at sige på gensyn, for Allan Vad er klar til at gå på pension fra årsskiftet.

”Det har været fantastisk at være med fra 1987 og opleve, at vi altid har været forrest og meget kreative i vores produktudvikling. Hansgrohe har af den grund haft fremgang i alle 35 år, og jeg forventer selvfølgelig, at det fortsætter, selv om jeg ikke længere kan være med på rejsen,” siger Allan Vad med et glimt i øjet. ”Jeg vil gerne takke alle vores gode samarbejdspartnere og ønske dem held og lykke i fremtiden.”

Fra venstre: Administrerende direktør Thomas Leth, salgskonsulent Allan Vad og salgschef Dan Rosendal. Foto: Hansgrohe SE

Administrerende direktør i Hansgrohe A/S, Thomas Leth, ser tilbage på Allans lange Hansgrohe-karriere med taknemmelighed: ”Allan er jo nærmest indbegrebet af Hansgrohe og er indehaver af anciennitetsrekorden i firmaet. Han har haft stor betydning for vores succes i den midt- og nordjyske salgsregion, og jeg takker ham for en lang, dedikeret, tro tjeneste for Hansgrohe.”

Salgschef Dan Rosendal supplerer: ”Vi siger farvel til en god og loyal medarbejder med et kæmpestort produktkendskab. Både fagligt og socialt kommer vi til at savne Allan Vad, og vi håber, han får tid til at kigge forbi os i Hasselager engang imellem.”

 

Nye kræfter overtager region Nord- og Midtjylland
Fra 1. januar 2023 vil Nicolai Fræer overtage stillingen som salgskonsulent i Nord- og Midtjylland. Nicolai har været ansat hos Hansgrohe i et års tid i stillingen som teknisk salgskonsulent med speciale i firmaets RainDrain designafløbsrender. Dermed har han og Allan Vad også haft en lang periode sammen, hvor Allan har kunnet overdrage værdifuld viden og erfaring til sin efterfølger.

Tidligere artikelLine Gulbæk Christensen bliver ny logistikchef hos Unicon
Næste artikelForskningsprojekt undersøger de cirkulære muligheder i genbrugt glasuld