Foto: Bygma. Varemodtager Jakob Foged har 25-års jubilæum i Bygma Silkeborg den 1. august

Jakob Foged, som er varemodtager i Bygma Silkeborg, kan fejre 25-års jubilæum den 1. august

Det var egentlig lidt af en tilfældighed at Jakob kom i lære i trælastbranchen. Efter at have fuldført en handelsuddannelse, så Jakob Foged at Reimar Silkeborg Tømmerhandel (som senere blev til Bygma Silkeborg), søgte en elev. Gennem uddannelsen, kom han i turnus og prøvede kræfter med både salgsafdeling, trælast og køkkenudstilling. Jakob fik lyst til at blive, da han syntes så godt om arbejdspladsen.

Større effektivitet
Særligt var det trælasten, som fangede hans interesse og Jakob var heldig at blive tilbudt fast ansættelse efter læretiden. Først som lagerekspedient og senere som varemodtager. Både jobbet og Bygma Silkeborg har udviklet sig gennem de 25 år Jakob har været ansat.

Det var en stor arbejdsplads, og selvom vi i dag er færre ansatte, er vi langt mere effektive. Som varemodtager har jeg bl.a. ansvar for, at de varer vi får leveret stemmer overens med følgesedlen, og at lageret passer”, fortæller Jakob.

Det foregår elektronisk og med stor præcision. Tidligere kunne de håndskrevne sedler godt flagre lidt rundt, og vi skulle nogle gange bruge tid på at lede efter dem. Det kunne aldrig ske i dag”.

Variation og venskaber
Trods lagerstyring samt andre ting er sat i system, finder Jakob Foged aldrig jobbet ensformigt.

Der sker nye ting hele tiden, og der er ikke to dage, der er ens” siger han.

Samspillet med kollegerne fylder også på den positive side. Mange af os har været ansat i Bygma Silkeborg i mange år. Der er opstået flere private venskaber og vi er gode til, i hele teamet, at lave fælles arrangementer uden for arbejdstid. Det er absolut medvirkende til at jeg er glad for mit arbejde”.

Tidligere artikelNyt Zleep Hotel i Lyngby er afleveret af Pihl & Søn A/S
Næste artikelSol, sommer og sort asfalt