Når AP Pension slår dørene op til sine tre ejendomme i den nye Odense-bydel i centrum af byen, så vil Salling Group være blandt lejerne. Salling Group åbner nemlig i løbet af foråret 2021 Fyns første Føtex Food i den nye bydel.

I slutningen af 2020 vil de første to ud af AP Pensions tre udlejningsejendomme, der er en del af Odense Kommunes store udviklingsprojekt Fra Gade til By, i centrum af Odense være klar til indflytning. De tre udlejningsejendomme kommer i alt til at indeholde 217 lejeboliger. Ligesom der også bliver plads til erhverv og detail.

I den største af de tre ejendomme, Albani Torvs Karréen, som står klar i foråret 2021, har AP Pension og Salling Group netop indgået en aftale om åbningen af en Føtex Food. Dermed får ikke bare Odense, men Fyn sin første Føtex Food, der adskiller sig fra normale Føtex supermarkeder, ved at butikkerne er mindre, og fokus er på fødevarer, økologi og gode råvarer. Butikken, der bliver på knap 2.000 kvadratmeter, deles op i specialafsnit med hverdagsvarer og delikatesser.

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, er glad for aftalen med Salling Group.

Vi er meget glade for, at Salling Group ser de mange muligheder, som den kommende bydel i Odense giver. Med Fyns første Føtex Food, får de kommende lejere gode handlemuligheder med fokus på kvalitet tæt på, hvor de bor, og med en stor underjordisk parkeringsplads får Odenses mange borgere gode parkeringsmuligheder, når de vil handle i butikken. Aftalen med Salling Group strækker sig mange år ud i tiden, og vi ser frem til, at Føtex Food åbner i bydelen“, fortæller Peter Olsson.

Med sine mange muligheder ser Peter Olsson fortsat Odense som en meget spændende by at udvikle ejendomme i.

Vi oplever en stor interesse for den nye bydel, der bekræfter os i, at det er et godt projekt, vi opfører. Med sin størrelse er Odense naturligvis en spændende by for os at udvikle i. Byen giver mange muligheder, uanset om man er studerende, har etableret sig med familie og børn eller nyder tilværelsen som pensionist“, siger Peter Olsson. 

Hos Salling Group ser de frem til at kunne åbne dørene for deres kommende Føtex Food i Odense.

Det er et spændende projekt, som AP Pension opfører i Odense. Med den centrale placering i byen og de planer, der er for området, giver det god mening for os at åbne en Føtex Food i bydelen. I Føtex Food er sortimentet tilpasset den travle hverdag med færdigretter, gode råvarer, delikatesser og slagterudskåret kød. Vi føler os sikre på, at det er et sortiment, der falder i odenseanernes smag“, siger Carsten Hadsbjerg, udviklingschef i Salling Group.

Tidligere artikelStandarden for cirkulært byggeri bliver løftet gennem nyt Danske Bank-domicil
Næste artikelDNV-GL typegodkendte løfteåg fra NOS A/S