Foto: Torben Lund Krogsgaard skal som ny projektchef hos Premium Syscon fungere som bindeled mellem de eksterne projekterende ingeniørfirmaer, kunderne og virksomhedens fabrik.   

Pr. 1. november er Torben Lund Krogsgaard (47) startet som ny projektchef hos Premium Syscon. Han er hentet ind fra Birch Ejendomme og skal på sigt være med til at opbygge en skandinavisk afdeling i tæt samarbejde med de danske ingeniørfirmaer, som Premium Syscon samarbejder med om råhus-projekteringen.

Råhus-entreprenøren Premium Syscon styrker organisationen med ansættelsen af en projektchef i en nyoprettet stilling. Virksomheden introducerede i 2019 det patenterede VST-byggesystem i Danmark og er nu godt i gang med flere entrepriser i Aarhus, Slagelse, Roskilde og København.

Projekter for trecifret millionbeløb
Valget af ny projektchef er faldet på 47-årige Torben Lund Krogsgaard, som kommer fra en lignende stilling hos Birch Ejendomme, der bygger og udlejer ejendomme i Midtjylland. Han skal i første omgang styre projekteringen i Danmark og på sigt være med til at opbygge en skandinavisk projekteringsafdeling i tæt samarbejde med danske ingeniørfirmaer.

Vi er nu i en fase af vores udvikling, hvor vi har kontraherede projekter i pipelinen for et trecifret millionbeløb. Torben får til opgave at samle trådene og fungere som bindeled mellem de eksterne projekterende ingeniørfirmaer, kunderne og vores fabrik. Han kommer med en teknisk stærk profil og solid erfaring inden for byggeledelse, og det glæder vi os til at få i spil“, fortæller COO Chief Operations Officer Christian Lundeborg.  

Et fremtidssikkert koncept
Torben Lund Krogsgaard er oprindeligt uddannet tømrer i 1994 og startede allerede som 22-årig egen tømrervirksomhed, som han stod i spidsen for gennem otte år. Derefter videreuddannede han sig til skadeskonsulent på bygningsområdet og arbejdede 2007-2015 som bygningstaksator hos forsikringsselskabet Tryg.

2015-2017 arbejdede han som byggeleder hos entreprenør- og tømrervirksomheden Raunstrup, og senest har han 2017-2020 anvendt sin tekniske kunnen som projektchef hos Birch Ejendomme. Her har han haft ansvar for de sjællandske aktiviteter og opstartet en ny afdeling, der dækker Sjælland og Fyn.    

Premium Syscon har et spændende og fremtidssikkert råhus-koncept, der som det eneste herhjemme kombinerer in situ-støbning med en høj grad af præfabrikation. Du kan derfor reducere materiale- og tidsforbruget meget kraftigt til gavn for både miljøet og økonomien. Det er den slags nytænkning, markedet har brug for, og jeg ser frem til at være med til at bygge det op både i Danmark, Sverige og Norge“, fortæller han.

Torben Lund Krogsgaard bor i Herning med sin kone og deres seks børn, og han bruger blandt andet fritiden på mountainbike, landevejscykling og familiens sommerhus i Nordjylland.

Tidligere artikel683 koblede vinduer i oprindelig stil langs skinnerne på Vesterbro
Næste artikelSådan bliver renoveringsmilliarder omsat til kvalitet