Kabi Estate ApS ønsker at opføre et projekt der omfatter fire klynger af rækkehuse med i alt 56 boliger. I dette moderne bofællesskab kan beboerne nyde alle fordelene ved et trygt nabofællesskab i et fredeligt naturområde. Bofællesskabet er tiltænkt som en oase for både børn og voksne, med plads til både legeplads og hyggekroge.  Hver klynge består af 14 boliger i en cirkel omkring et grønt areal der lægger op til samvær med familie og naboer.

Projektet er centralt beliggende i Tuses historiske bydel, tæt på et veludbygget stisystem, der sikkert og trygt kan føre børn og unge rundt i området. Med kun 7 km ind til Nordvestsjællands største by, Holbæk, henvender området sig til dem der gerne vil have både by og natur inden for rækkevidde.

Tuse har naturen helt tæt på og byder desuden på både lokale indkøbsmuligheder, skole og et væld af fritidsaktiviteter der tiltrækker aktive børnefamilier såvel som ældre.

Kameo faciliterer et samlet lån på 10.000.000 DKK til første etape fordelt over 5 planlagte trancher af 2.000.000 DKK, byggeriet af denne etape er beregnet til 11-12 måneder med indflytning i Q4 2021.

Tidligere artikelOver 12.000 så med, da Building Green gik i luften
Næste artikelStandarden for cirkulært byggeri bliver løftet gennem nyt Danske Bank-domicil