Sponsoreret indlæg

Hvis du skal have lagt et nyt gulv i din bolig, kan du med fordel vælge Urban-Hald. Køb trægulv hos Urban-Hald for at få de bedste gulve på markedet, som vil pryde dit hjem og få det til at se ud som nyt. Det er oftest overraskende hvor stor en forskel et nyt gulv kan gøre i et hjem. Selvom hjemmet er af ældre dato, kan et nyt gulv få det hele til at se ud som om at det var bygget i går. Køb trægulv for at opnå denne fantastiske effekt af friskhed i dit hjem.

Massiv eller lamel?

Hos Urban-Hald kan du eksempelvis vælge mellem massive trægulve og lamel. Der er stor forskel på massiv og lamel, så hvilken type af trægulve du behøver, afhænger af dine præferencer. Med massive trægulve gælder det, at der ikke er et mellemliggende lag skjult i gulvet, og som navnet ‘massive trægulve’ er de mere hårde i det. Nogle ville også sige, at med massive trægulve så får du hvad du ser. Hvis du vælger massive trægulve, vil en mellemslibning typisk være nok til vedligeholdelse.

Hvis du skal vælge lamel, så er det mere et blandingsprodukt der er tale om. Det medvirker også, at det visuelle udtryk er markant anderledes. Køb trægulv i lamel for at få denne sammenlimede konstruktion i tre lag, som mange finder meget visuelt appellerende. På denne måde vil nogle synes, at lamel er det mere æstetiske valg, omend det afhænger af den enkeltes præferencer. Med lamel gælder det, at kernetræet er blødere end topfineren, hvilket giver et mere følsomt gulv, der tager lettere imod slag eller stød. Til vedligeholdelse af lamel er det en god ide med en grundigere slibning.

Find massive trægulve hos Urban-Hald

Køb trægulv hos Urban-Hald for at få de bedste priser og god kvalitet, uanset om du vælger massive trægulve eller lamel. Uanset om det er til erhverv eller privat, kan du få en grundig service hos Urban-Hald. Køb trægulv hos Urban-Hald og oplev det solide håndværk og kvalitetsløsninger.

Virksomheden blev stiftet tilbage i 2016. Stifterne, Hald og Urbaniak, følte at der manglede en virksomhed på markedet, hvor massive trægulve og lignende kunne skaffes med høj kvalitet. Da de følte, at kvaliteten på det daværende marked ikke var højt nok, valgte de at stifte deres egen virksomhed i stedet. Køb trægulv hos Urban-Hald for dermed at opleve deres innovative tilgang til gulve – Se udvalget fra Urban Hald her.

 

Tidligere artikelVælg den rigtige hosting
Næste artikelArkitekturoprøret kårer bygning i København til Danmarks grimmeste i 2023.