Efter 32 imponerende år har butikschef i PPG Århus Bjarne Stenum besluttet at træde tilbage og gå på velfortjent pension. Bjarne Stenum er en velkendt skikkelse inden for malerbranchen i det midtjyske, og han har bidraget til forretningens vækst og succes gennem årene. Michael Uhre, der er butikschef for PPG Åbyhøj, er blevet udvalgt til at overtage roret og fra den 1. august bliver han således ansvarlig for begge PPG-butikker i Århus.

Bjarne Stenum er blevet en af hjørnestenene i malerbranchen i Århus, siden han for 32 år siden åbnede Malergrossisten Hygros, der solgte maling til bygningsmalere. Forretningen udviklede sig gennem tiden og blev i 2004 til franchisen +Plus Malergrossisten med syv afdelinger i hele landet. For 2,5 år siden overtog PPG Coatings Danmark +Plus Malergrossisten kæden og forretningen i Århus fortsatte med Bjarne som butikschef.

Gennem alle årene har Bjarne Stenum haft sin daglige gang i butikken. Han har et dybtgående kendskab til produkterne, branchen og kunderne. Derfor er det med blandede følelser, han den 1. august takker af:

– Jeg er tæt knyttet til butikken og selvfølgelig også til flere af kunderne. Den kunde, som jeg solgte min første spand maling til for 32 år siden, er stadig aktiv her i butikken. Det afspejler ret godt vores fokus på de tætte relationer og fortrolige samarbejde med kunderne. Men butikkens succes og gode renommé er ikke min fortjeneste alene. Jeg har et godt hold omkring mig. Derfor er jeg også tryg ved at overdrage nøglerne til Michael. Han har, hvad der skal til for drive og udvikle butikken, fortæller Bjarne Stenum.

Store potentialer i den veldrevne forretning

Michael Uhre har været ansat og chef i PPG Åbyhøj igennem de sidste 10 år. Siden +Plus Malergrossisten blev en del af PPG har Bjarne Stenum og Michael Uhre haft et tæt samarbejde, så når Michael efter sommeren overtager roret for begge butikker i Århus, er det erfarne og trygge hænder for kunder såvel som ansatte.

Michael Uhre er glad og stolt over at blive tildelt ansvaret for butikkerne, og han ser det som en spændende ledelsesmæssig udfordring, der venter efter sommeren:

– Jeg overtager en solid forretning fra Bjarne, der sammen med sine ansatte har skabt et afgørende fundament for min videre drift og ikke mindst udvikling af PPG-butikken. Jeg bringer nyt blod og friske øjne til, og jeg vil gøre mit for at give liv til at mange potentialer, som en fælles og koordineret daglig ledelse også bringer med sig, udtaler Michael Uhre.

Tidligere artikelDansk erhvervs- og forskningssamarbejde skal rykke 3D-print ud på fabriksgulvene
Næste artikelFårup Betonindustri forfremmer to trofaste medarbejdere