Det var en god relation og behovet for luftforandring, der bragte Lasse Lyck ind i Unidrain den 1. december for 10 år siden. I dag er han byggeteknisk ansvarlig og fungerer som håndværkernes talerør ind i virksomheden. En stor del af tiden bruger han nemlig på at tale med installatørerne om produkternes anvendelse på byggepladsen.

Lasse Lyck har været med i 10 af de 20 år, som Unidrain har designet og leveret linjeafløb til danskerne. Han er oprindeligt uddannet tømrer og har arbejdet som entreprenør samt rådgiver i 10 år forinden. Han har lavet mange badeværelser på de år og han mindes, at Unidrain altid sneg sig ind:

“Allerede dengang var det i branchen kendt som et rigtig godt produkt,” fortæller Lasse.

Selvom kerneproduktet, nemlig linjeafløbet, efter 20 år og kun med minimale ændringer ligner sig selv, så er der løbet en del vand igennem afløbet, og Unidrain har gennem årene ikke kun forfinet og raffineret det elegante linjeafløb.

“Jeg har gennem mine 10 år i virksomheden været så heldig at være med på en spændende rejse. Vi har været innovative og skabt nye produktserier som GlassLine, Kvadrat og vores Reframe-kollektion. Derudover tror jeg, at en anden årsag til vores mangeårige succes, handler om villigheden til at samarbejde med dem, der arbejder med vores produkter til daglig, nemlig håndværkene,” fortæller Lasse Lyck.

“Vi har altid en ambition om at gøre det godt. Høj faglighed er vigtig, og jagten på dygtige medarbejdere er konstant, men vi husker bestemt også at værdsætte dem, vi har. Lasse er en af dem, der har været med i mange år, og han spiller en afgørende rolle i arbejdet for at sikre kunderne den forventede oplevelse af design og høj kvalitet,” fortæller Unidrains adm. direktør Henrik Handschuh.

Rejsen fortsætter
Arbejdet og ikke mindst samarbejdet med kunderne har udviklet sig til at blive en begivenhedsrig og udviklende rejse for Lasse Lyck, der med høje forventninger og spænding ser frem imod de store muligheder på eksportmarkedet for Unidrain:

“Sammenlignet med mange af vores konkurrenter er Unidrain en relativt ung og fleksibel virksomhed, men ikke desto mindre en virksomhed med store ambitioner. Vi ser ind i et europæisk marked med mange badeværelser – dem skal vi selvfølgelig være en del af. Her kommer jeg også til at understøtte salget teknisk og sikre, at vores kunder i udlandet har den nødvendige og rette viden om vores produkter. Det ser jeg meget frem til,” siger Lasse Lyck og runder af:

“Derudover bliver min fornemmeste opgave naturligvis at sikre, at Unidrain fortsat er danske håndværkeres fortrukne valg.”

Den 1. december i år kunne Lasse Lyck fejre sit 10-års jubilæum hos Unidrain.

Tidligere artikelDet sidste spadestik til nyt universitetshospital
Næste artikelSkrueproducent klassificerer produkters miljøaftryk i databaser