Tømrer & Snedker i Odense

Hvad kan et odenseansk tømrerfirma hjælpe dig med?

En tømrer eller snedker fra Odense vil kunne hjælpe med en bred vifte af opgaver inden for træarbejde. Der er mange forskellige typer af opgaver, som strækker sig helt fra renovering til nybyggeri. Herunder kan du se nogle af de opgaver der kan være tale om:

– Nyt tag på ejendom
– Ny tilbygning til eksisterende ejendom
– Udskiftning og montering af døre og vinduer
– Diverse renoveringsopgaver
– Opgaver ved nybyggeri
– Montering af gibsvægge og gibsloft
– Opsætning af trappe
– Konstruktion af port eller skur
– Lægge nyt gulv og lister
– Renovering af køkken eller montering af nyt
– Renovere eller fremstille møbler.

En tømrer fra Odense kan være din professionelle sparringspartner, hvis du skal lagt nyt gulv, og samtidig hvis du skal have skiftet køkken kan snedkeren hjælpe dig her. Er du i tvivl om forskellen på en tømrer og snedker, så læs mere om den i næste afsnit.

Hvad er forskellen på en snedker og tømrer?

Tømrer står for det grove arbejde, mens snedkeren står for detaljerne. Fællestrækkene er det gode håndværk, som begge faggrupper har stort fokus på. Tømreren har overblikket over hele processen, og vil typisk stå for de strukturelle ting. De opfører blandt andet vægge og lægger nyt gulv og tag. Spørgsmål vedrørende isolering, dampspærre og vægplader vil dertil også være noget din lokale tømrer vil kunne hjælpe dig med.

Snedkeren står for detaljerne, og der finder mange typer af snedkeri. Du finder det inden for bygninger, som er træsamlinger til bygningselementer, såsom døre, vinduer og lister. Derudover findes der også møbelsnedkere, som renovere og fremstiller møbler. Står du eksempelvis og skal have nyt køkken vil en snedker kunne hjælpe dig helt fra start til slut, mens en tømrer vil kunne bygge et køkken der skal samles efter vejledning.

Hvad koster et tømrerfirma i Odense?

Prisen på et tømrerfirma i Odense variere meget, og der er hertil derfor ikke et entydigt svar. Timeprisen for snedker- og tømreropgaver er meget sammenlignelige, og vil som regel findes i et prisleje omkring 400 kr. til 500 kr. uden moms.

Afhængig af projektets omfang kan det derfor både være en billig omgang, men også en større mundfuld, eksempelvis hvis tag eller vinduer skal skiftes.

Kort om Odense

Odense er den tredjestørste by i Danmark, og har placering ved Odense Å omkring 3 kilometer syd fra Odense Fjord. Oden byder på meget kultur, arkitektur og historie, hvilket gør byen til et attraktivt sted. Blandt andet finder man i H.C. Andersen-kvarteret det kendte Odense Koncerthus, som arkitekterne Hougaard Nielsen & Nørgaard Pedersen stod bag i 1980. Derudover finder man Danmarks Jernbanemuseum, Jernalderlandsbyen og arkitektoniske boligområder, blandt andet nær Odense Havn.