Jönsson Entreprise er i stærk medvind – for femte år i træk. Virksomheden har på tre år mere end fordoblet sin bundlinje, og leverer i 2019 sit bedste regnskab nogensinde.

Regnskabet taler for sig selv. Jönsson har fat i noget rigtigt. Virksomheden er i vækst, omsætningen har været konstant stigende de sidste fem år – og bundlinjen er fulgt med op.
I 2019 præsterede selskabet et resultat på knap 8,5 millioner på bundlinjen. Dette til trods for massiv investering i projektorganisationen. Med resultatet i 2019 øger Jönsson Entreprise sin egenkapital til 33.774 millioner kroner og hæver sin soliditet til 29,3%. I alt bød Jönsson i 2019 velkommen til hele 12 nye medarbejdere, primært projektledere, byggeledere og projektchefer.

Thomas Normann, direktør i Jönsson Entreprise, kommenterer årets fine resultat:

Vi leverer et stærkt regnskab for femte år i træk. Gennem årene har Jönsson markeret sig som en solid entreprenør indenfor DGNB-certificeret byggeri og moderne boligbyggeri. Dertil kommer, at vores seneste fokus på erhvervsbyggeri, ofte i forbindelse med boligbyggeri, har vist sig at være et godt træk. Vi har nu stærke referencer indenfor alle disse kategorier – men ved også, at vi får brug for dem på et prispresset marked, hvor konkurrencen i kølvandet af coronakrisen vil være hårdere end nogen sinde. Vi ser dog stadig optimistisk på fremtiden”.

Byudviklingsprojekter

Udover et større guld-certificeret boligbyggeri nord for København har Jönsson i 2019 bl.a. bygget på Amager Strand, i det nye Bella Kvarter i København, på Køge Kyst og i Herlev. Fælles for alle projekterne er, at de spiller en vigtig rolle indenfor byudvikling i og omkring København.

Jönsson er en del af Jensen Gruppen, der har fremlagt en ambitiøs klimastrategi om at blive CO2-neutrale i 2029. Koncernen har dermed sat sig i førersædet og sat alle segl ind på energioptimering affaldshåndtering, byggeri med bæredygtige materialer, nye teknologier, logistik og upcycling.
I Jönsson Entreprise har man i 2019 uddannet en af landets første bæredygtighedsledere og DGNB-byggeri vil fortsat være i strategisk fokus i og omkring København.

Tidligere artikelNCC når milepæl i stort kabelprojekt for Energinet
Næste artikelNye hjullæssere i mellemklassen fra Liebherr