Danmarks førende udlejer af arbejdsplatforme Platform.as har fået en ny mand ombord i bestyrelsen, som kommer med stor erfaring fra både politik og flere tidligere bestyrelsesposter, nemlig Lars-Christian Brask. Ifølge Casper G. Knudsen, adm. direktør i Platform.as, er det et stort scoop.

Lars-Christian Brask er født i Visby i Sverige, uddannet hd 1. del (CBS), været formand i flere danske virksomheder og tidligere folketingskandidat. De mange titler udgør tilsammen et stærkt CV, og nu kan han altså sætte endnu en titel på som bestyrelsesmedlem i Platform.as – en virksomhed, der har haft travlt de seneste år i kraft af, at flere og flere entreprenører og bygherrer bruger arbejdsplatforme i stedet for det traditionelle stillads.

Casper G. Knudsen, adm. direktør i Platform.as, er begejstret for indtrædelsen af den nye profil i bestyrelsen.

”Jeg synes, det er et stort scoop, at vi kan tilføje en person som Lars-Christian Brask til vores virksomhed. Det fortæller en historie om, at vores hårde arbejde over de sidste par år har båret frugt, og at vi har formået at skabe et navn for Platform.as. Vi har kun skrabet overfladen ift. vores markedspotentiale, og vi forventer, at væksten vil fortsætte de kommende år.”

Sideløbende med sin plads i bestyrelsen i Platform.as udfylder Lars-Christian Brask også en stilling som byrådsmedlem i Roskilde Kommune. Han ser frem til at komme i gang med at hjælpe Platform.as til at indfri det store markedspotentiale.

”Jeg må indrømme, at jeg har fulgt lidt med på sidelinjen de sidste par år og set Platform.as’ udvikling på markedet. Jeg ved, at det er en virksomhed, der leverer et sikkert og fleksibelt produkt til en attraktiv pris og har en stærk stamme af kompetente medarbejdere. Jeg er glad for, at jeg nu kan træde væk fra sidelinjen og ind i en virksomhed, hvor ambitionerne, potentialet og mulighederne er store,” lyder det fra Lars-Christian Brask.

En branche og virksomhed, der aldrig står stille

Platform.as har med sin udlejning af mobile arbejdsplatforme formået at etablere sig i toppen af branchen. Selskabet har to afdelinger i henholdsvis Ishøj og Aarhus, 400 platforme og flere store heavy duty-hejs og beskæftiger 55 medarbejdere og har en omsætning på omkring 100 millioner kroner.

Men ifølge Casper G. Knudsen er man godt klar over, at hvis man skal beholde førertrøjen på, så er det nødvendigt at tilpasse og udvikle sig i en branche, der konstant er i udvikling og hvor konkurrencen er hård.

 ”Vi har i dag et meget stærkt fundament at operere ud fra, men for at fastholde det momentum, skal vi blive ved med at udvikle os. Her kommer Lars-Christian Brask med et nyt mindset, friske ideer og en solid baggrund fra både LM BYG A/S og Pihl & Søn, som kan skubbe os yderligere i den rigtige retning.”

Tidligere artikelHistorisk godt årsresultat fra Eico
Næste artikelFleksible bygninger øger kapaciteten og hygiejnen i institutioner