Verdo

Beskrivelse:
Verdo er en energikoncern, som i dag omfatter aktiviteter fra varme- og vandforsyning til udvikling af nye grønne energianlæg, handel med bæredygtig brændsel og drift af teknisk infrastruktur i den forbindelse. Verdo opstod tilbage i 1874 efter et behov fra samfundet, hvor de startede med at levere drikkevand til borgere i Randers. Siden dengang har Verdo fulgt samfundets udvikling og behov for energi, for at skabe mere velfærd og større tryghed for landets borgere. Siden elnettet blev privatiseret, har Verdo stået for den politisk regulerede forsyning sideløbende med deres kommercielle forretning inden for energi.

Kerneforretningen for Verdo er bæredygtig energi og teknisk infrastruktur, samt udvikling af energianlæg for virksomheder i ind- og udland. Selv er Verdo blandt Europas førende leverandører af bæredygtig, certificeret biomasse og Danmarks største inden for drift of vedligehold af gadebelysning. Hver dag står Verdo for at forsyne deres kunder med varme, vand og elektricitet.

Verdo tager et større ansvar i den grønne omstilling, hvor de siden 2009 har formindsket udledningen af CO2 fra kraftvarmeværket i Randers med næste 80%. I dag har Verdo hovedsæde i Randers og beskæftiger mere end 550 medarbejdere, og med en omsætning på mere end 2,4 mia. DKK. Verdo ønsker at skabe deres vækst med attraktive priser på vand og varme, og forsøger så vidt muligt at se tingene fra deres kunders perspektiv.

Kontaktoplysninger:
Verdo A/S
Agerskellet 7
8920 Randers NV

Mail: info@verdo.com
Tlf.: +45 89 11 48 11

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER