Velfac

Beskrivelse:
Velfac producerer vinduer og døre, som bidrager til sundhed, udvikling og trivsel for mennesker. Produkter fra Velfac medvirker samtidigt til reduktion af energibehov, opvarmning, belysning og ventilation.

Hos Velfac er miljø og klima vigtigt, og virksomheden arbejder med bæredygtighed på flere områder. Vinduer fra Velfac bidrager eksempelvist positivt til bygningers energiregnskab, udover at selve produktionen kan ske ved et lavt energiforbrug. Velfac anvender kun komponenter i deres produktion, som er miljømæssigt forsvarlige, hvilket dermed betyder at de kun anvender FSC certificerede træ.

Velfac fremstiller deres produkter på topmoderne fabrikker, hvor processer løbende optimeres for at nedbringe produktionens spild og energiforbrug. Ved hjælp at IT og styringsværktøjer kan Velfac i dag styre produktionen med et minimum af spild, som virksomheden ikke kan komme uden om. Hos Velfac er det blandt andet høvling og afpusning af træ, hvor de så kan indsamle og genanvende energien til at opvarme fabrikken om vinteren. Udover de hunredtusinvis af kunder som dagligt teste vinduer fra Velfac, så tester de selv deres produkter ved nogle af de mest anerkendte institutioner for test i Europa. Velfac udfører også interne test, som bruges til at sikre at produkterne lever opt til minimumskrav og lovgivende standarder på området.

Foruden kvalitet opretholder Velfac en konstant udviklingsproces for at deres vinduer skal være en kombination af kvalitet, æstetik og funktionalitet. Det er her vigtigt for Velfac at de opnår en balance på disse tre områder, således deres vinduer fungere for deres kunder i hverdagen mange år frem.

Kontaktoplysninger:
VELFAC A/S
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens

Mail: VELFAC@VELFAC.dk
Tlf.: +45 70 11 02 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER