VAM A/S

Beskrivelse:
VAM er en moderne entreprenørvirksomhed med mere end 65 års erfaring, der udfører alle former for entreprenør- og anlægsarbejder

VAM tilbyder et professionelt samarbejde på alle niveauer indenfor branchen. Dette er alt fra ramme- og partnerskabsaftaler til skræddersyede løsninger tilpasset den enkelte kundes behov, krav og forventninger.

Løsningerne der udføring er blandt andet indenfor kloakering, pipebursting, renseanlæg, betonarbejder, byggemodning, vejbygning, anlægsgartner, vedligeholdelse og vinterbekæmpelse.

Hos VAM er der mod, lyst og evner til at udfordre den måde vi, kunder og samarbejdspartnere arbejder på. Løsningen og værdien for kunden skal være den bedst mulige og skal ikke bare holde i morgen, men mange år frem.

VAM arbejder ud fra ordentligheden, da det er deres måde at skabe overskud til mere. Mere hos både deres medarbejdere og kunder og derfor overskud til at investere i den rigtige løsning samt overskud til at sætte nye standarder. Dette med gensidig respekt og samarbejde.

Det gode arbejdsmiljø er i fokus, da netop et godt arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv. VAM skaber som arbejdsplads rammerne for, at medarbejderne får de bedst tænkelige betingelser. Medarbejderne hos VAM vælger at gøre deres bedste for at udfylde disse rammer optimalt.

Kontaktoplysninger:
VAM A/S
Limevej 5
8963 Auning

Mail: vam@vam.dk
Tlf.: +45 86 49 23 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER