V. Brøndum

Beskrivelse:
V. Brøndum er forhandler af industristøvsugere og rengøringsmaskiner. V. Brøndum har siden deres etablering i 1964 udviklet et højt kompetenceniveau, samt en højere grad af fleksibilitet og service til virksomhedens kunder. Tilbage i 1964 startede V. Brøndum som en handelsvirksomhed med maskiner og testudstyr til autobranchen indtil de i 1980 måtte forhandle Ghibli industristøvsugere. Disse blev også i første omgang markedsført til autobranchen indtil andre brancher også viste en efterspørgsel på produkterne fra V. Brøndum.

Kort til efter 80’erne blev V. Brøndum førende leverandører af industristøvsugere i Danmark, sideløbende med at de udvidede deres produktsortiment med professionelle rengøringsmaskiner. Den øgede efterspørgsel til produkterne fra V. Brøndum kom som følge af forøgede krav til arbejdsmiljøet i mange brancher, hvilket dermed også stillede krav til støvsugernes filtreringsevne. Derfor begyndte V. Brøndum at udvikle videre på Ghibli støvsugerne, således de også kunne opfylde kravene i Nordeuropa. Særligt støv på byggepladser er et stort problem ved både nybyggeri, renovering, nedbrydning og anlægsarbejde. Det er med til at forhøje risikoen for sundhedsskader, hvilket maskerne fra V. Brøndum forebygger ved at opsamle støvet og sikre gode arbejdsmiljø.

V. Brøndum have i 1994 udviklet så meget på Ghibli støvsugere at de selv præsenterede deres egen produktsortiment af støvsugere, som de døbte RONDA. De markedsførte derefter deres egne produkter til hele verden, som derfor betyder at hovedparten af V. Brøndums omsætning udgøres af RONDA støvsugere. Derudover genererer V. Brøndum mere end halvdelen af deres omsætningen gennem eksport af produkter.

Kontaktoplysninger:
V. Brøndum A/S
Sadolinsvej 14
8600 Silkeborg

Mail: v@broendum.com
Tlf.: +45 86 82 43 66

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER