Tripplex Acoustic

Beskrivelse:
Siden 2009 har Tripplex Acoustic leveret akustiske totalløsninger til hovedsageligt erhverv. Kurt Braarup Vestergaard har grundlagt virksomheden og han er uddannet produktionsingeniør, som gennem mange år har indsamlet en omfattende viden og erfaring om akustik. Der står i dag et dygtigt team bag Kurt til at tegnere, konstruere og producere de akustiske produkter.

Tripplex Acoustic er totalleverandør af akustiske produkter og løsninger, som giver kunden en designfrihed, der ikke findes andre steder. Tripplex Acoustic bygger specialløsninger ved at tilpasse standardkomponenter, således de nemt og ligetil kan monteres af entreprenøren. Skræddersyede løsninger er en stor del af DNA´en hos Tripplex Acoustic.

Med hovedkontor i Kastrup og med produktion i Silkeborg er Tripplex Acoustic en foholdsvis lille virksomhed. Virksomheden kan sikre, at produkterne lever op til egne høje forventninger ved netop at have egen produktion. .

Vi er en fleksibel projektorganisation, hvor vores medarbejderstab tilpasses de projekter vi arbejder på, således alle projekter kan leveres til tiden.

I dag skaber byggeriet i det danske samfund en tredjedel af alt affald i Danmark. Det er en klar holdning hos Tripplex Acoustic, at vi skal passe meget bedre på de ressourcer vi har. Derfor mener vi at produkter skal fremstillet på en bæredygtig måde og at det er noget som alle producenter af bygningsmaterialer har et ansvar for.

Tripplex er kommet et langt for at sikre, at de produkter vi forhandler, kan produceres og transporteres, med mindst mulig belastning for miljøet.

Kontaktoplysninger:
Tripplex A/S
Fuglebækvej 2B, 1. sal
2770 Kastrup

70 40 02 32
info@tripplex.dk

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER